Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-03-2009, 22:33   #1
oszukany1201
Zbanowany

Data dołączenia: 13 03 2009

Evul Oszukaństwo ! SMS konkurs ! nagle zakonczenei bez zapowiedz ? -.- thx za strate100zł

No i tu mnie Panowie rozgrzaliscie do czerwonosci .. Jak mogliscie zakonczyc konkurs SMS 10 dni przed końcem bez ŻADNEJ ZAPOWIEDZI ja sobie wyslam sms mailem juz 30 i wysalm i nagle na nowe konto mi dodaje od poczatku te sms i pisze masz juz 4 SMS dobre blablabla.. Jak sie dowiedzilem zwycizca mial 37 SMS wiec mi brakowalo kilku ktore wysylalem.. to jest niedorzeczne ze bez zadnego oglosznia nawet pare min wczenisje ze koneic konkursu wy nagle przerywacie go a ja dziki temu jestem 100zl w plecy Jak mozna zauwazyc ja dzinie dodawlem 3-4 sms wiec do konca bym mial z 45 i bym to wygral nawet 2 dni pozniej juz bym mial najwicej
Reasumujac czuje sie oszukany, i ten konkur to musi byc jakas bujda bo to niemozliew ze nagle tak robicie. Prosze o odpowedz na privat lub tutaj sprostowac na forum .
W regulaminie jest napsiane """5. iLop zastrzega sobie prawo, do zmiany terminów losowań oraz nagród, jeśli ilość zgłoszeń nie wystarczyłaby na pokrycie kosztów nagrody.""" cos o zmienie terminow ale to wy zrobiliscie w 2 strone czego nie bylo napisanego w tym regolaminie bo kasy skoro to zrobiliscie mieliscie za duzo a nie za malo ; O to niedorzeczne ze robicie to z minuty na minute bez ostrzezenia zadnego ! Prosze o wytlumacznie zaistnialej sytulacji SMS byly wysylane na konto Lagoranth ( gdyby organizator laskawie chcial na to spojrzecz)
To z mojej stroiny wszytko jakbym przegral utrzciwie to ok ale to bylo nagle zakonczenie bez senu panowie to zrobiliscie i mysle ze kazdy z was na moim miejscu by czul sie oszukany

Ostatnio edytowany przez oszukany1201 - 13-03-2009 o 22:36.
oszukany1201 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-03-2009, 22:53   #2
Piranezi
Użytkownik Forum

Piranezi's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
Piranezi ma numer GG 3699082
Domyślny

chlip .

Cytuj:
16:58 Arnold Kacper [14]: hoccie

Cytuj:
10:39 Kubix master sho [23]: HELP I m Still NA DESERT QUEST and DESCENT W HOLE WERE SCORPION AND NIEDA SIE ROPNAC HELP
HELP CHANNEL <3
Piranezi jest offline  
stary 13-03-2009, 23:52   #3
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Szczerze powiedziawszy to nie mogę zrozumieć 30% słów. Nie rozumiem jak można tak pisać, przemieniać litery, nie wspominając o ortografii której w twoim poście nie ma. Jak my możemy traktować cię poważnie i poważnie ci odpowiadać jak ty nawet wysłowić się nie umiesz?
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline  
stary 14-03-2009, 01:26   #4
bosal
TecHadmin

bosal's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

Tez, nie za bardzo moge zrozumiec. Informacji o SMS nie podajemy bo taka jest umowa o poufnosci zawiazana z firma, ktora dostarcza SMS.

To, ze ktos Ci powiedzial ze wyslal 37 SMS i wygral to nie znaczy ze jest prawda, czasem sie zdarza, ze ludzie z mniejsza iloscia SMS wygrywaja, a czasem sie zdaza, ze SMSow jest bardzo duzo.

Nie bardzo rozumiem w czym jest problem. Konkurs zakonczylismy wczesniej, poniewaz otrzymalismy mozliwosci dania na nowy konkurs bardzo fajnych nagrod, ale bylo to powizane z koniecznoscia zkonczenia konkursu wczesniej.
Rozumiem, gydybys mial pretensje, jesli przedluzylibysmy konkurs, ale... sytuacja jest odwrotna.

W przyszlosci weziemy to pod uwage, i o wszelakich zmianach bedziemy informowali wczesniej. Jesli masz jakies pytania pisz na [email protected]. Na pewno, otrzymasz odpowiedz.

bosal jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania