|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 03 2009
|
![]() No i tu mnie Panowie rozgrzaliscie do czerwonosci
![]() ![]() Reasumujac czuje sie oszukany, i ten konkur to musi byc jakas bujda bo to niemozliew ze nagle tak robicie. Prosze o odpowedz na privat lub tutaj sprostowac na forum . W regulaminie jest napsiane """5. iLop zastrzega sobie prawo, do zmiany terminów losowań oraz nagród, jeśli ilość zgłoszeń nie wystarczyłaby na pokrycie kosztów nagrody.""" cos o zmienie terminow ale to wy zrobiliscie w 2 strone czego nie bylo napisanego w tym regolaminie bo kasy skoro to zrobiliscie mieliscie za duzo a nie za malo ; O to niedorzeczne ze robicie to z minuty na minute bez ostrzezenia zadnego ! Prosze o wytlumacznie zaistnialej sytulacji SMS byly wysylane na konto Lagoranth ( gdyby organizator laskawie chcial na to spojrzecz) To z mojej stroiny wszytko jakbym przegral utrzciwie to ok ale to bylo nagle zakonczenie bez senu panowie to zrobiliscie i mysle ze kazdy z was na moim miejscu by czul sie oszukany Ostatnio edytowany przez oszukany1201 - 13-03-2009 o 22:36. |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() chlip .
||
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Szczerze powiedziawszy to nie mogę zrozumieć 30% słów. Nie rozumiem jak można tak pisać, przemieniać litery, nie wspominając o ortografii której w twoim poście nie ma. Jak my możemy traktować cię poważnie i poważnie ci odpowiadać jak ty nawet wysłowić się nie umiesz?
![]() |
#4 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Tez, nie za bardzo moge zrozumiec. Informacji o SMS nie podajemy bo taka jest umowa o poufnosci zawiazana z firma, ktora dostarcza SMS.
To, ze ktos Ci powiedzial ze wyslal 37 SMS i wygral to nie znaczy ze jest prawda, czasem sie zdarza, ze ludzie z mniejsza iloscia SMS wygrywaja, a czasem sie zdaza, ze SMSow jest bardzo duzo. Nie bardzo rozumiem w czym jest problem. Konkurs zakonczylismy wczesniej, poniewaz otrzymalismy mozliwosci dania na nowy konkurs bardzo fajnych nagrod, ale bylo to powizane z koniecznoscia zkonczenia konkursu wczesniej. Rozumiem, gydybys mial pretensje, jesli przedluzylibysmy konkurs, ale... sytuacja jest odwrotna. W przyszlosci weziemy to pod uwage, i o wszelakich zmianach bedziemy informowali wczesniej. Jesli masz jakies pytania pisz na [email protected]. Na pewno, otrzymasz odpowiedz. |
![]() |