|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2006
|
![]() Witam serdecznie chciałbym poinformować wszystkich graczy z serwera Aldora ze wystąpił problem z jednym panem o nicku Renion ponieważ gra tu tylko dla zdobyczy od każdego żyje kosztem innych po żądnych graczy, już wyjaśniam o co chodzi, chodzi oto ,że ten pan szuka ofiare i patrzy co ona robi potem w jakimś momencie przyłapuje na czymś i potem karze płacić tej osobie można powiedzieć ze praktycznie za nic wiec uważajcie na takie za przeproszeniem wałki żebyście nie wpadli w oszustwo takie, nie nabierajcie się i nie dawajcie rzeczy nikomu bo i tak będziecie zabici nawet jak dacie, a graczy high levele prosił bym w imieniu wszystkich graczy na serwerze aldora o usuniecie tego problemu bo gra sensu niema z takim czymś, każdy zbiera ile sie da a jednym momencie przez takiego prawie wszystko traci dziękuje z góry w imieniu wszystkich
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Name: Renion
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 200 World: Aldora Residence: Venore House: Loot Lane 1 (Shop) (Venore) is paid until Apr 04 2009 Last login: Mar 19 2009, 12:58:22 CET Comment: CO forever in my heart.... Account Status: Premium Account Hmmm, co payment dostałeś? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2006
|
![]() miałem płacić za nie wiadomo co nic właśnie nie zrobiłem i mi zaczął gadać jak nie zapłacę to padnę, to już dałem mu coś z eq i miał mi dać spokój, ale mnie zabił choć mówił ze jak mu zapłacę to nie padnę, ale mniejsza z tym ważne są rzeczy porostu zostałem wkręcony, wierze w to ze dużo osób by dało mu rzeczy , bo by się przestraszył
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: @
Stan: Niegrający
Imię: Crystal Parrot
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() a prawidłowa składnia zdania i interpunkcja jest ci znana? :<
sry za offtop ale tego się nie da czytać |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
|
![]() Ja mysle ze to troche źle dział, tutaj nie wszyscy są z twojego świata
i: - nie mamy pewnosci czy nie klamiesz, moze poprostu cie zabił i chcesz sie zamscic albo go okradłes ( byc moze mówisz prawde ) - Myśle ze takie cos na tibia.com na forum ( swój swiat ![]() - To tylko gra i bys moze robi to dla zabawy, skoro masz hunta to mowi sie trudno, rozumiem ze wlozyles w gre prace ale to tylko gra i ma prawo Cię huncic |
![]() |
![]() |