|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2009
|
![]() Siemano! tak jak w temacie mam kilka pytan
Jak Zrobic Quest Zebym mogł latać-Najlepiej Po polsku Wpis.. Jak Zrobic Quest Zebym tez mogl expic w Yalahar..najlepiej z mapka i wgl Szukałem Ale nic nie znalazlem na ten temat z gory thx all ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2009
Lokacja: 30 fist/15 fishing
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Samarcus
Profesja: Knight
Gildia: Diamond Cutters
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 45/45
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() 1) Nie "Yakahar" tylko "Yalahar", nie "Pomucy" tylko "pomocy".
2) http://tibia.wikia.com/wiki/Yalahar_quest 3) To nie jest po polsku wpis, może gdzieś jeszcze poszperaj albo poprzetłumaczaj sobie: http://mtranslator.pl. Myślę, że to Ci pomoże ![]()
[img=http://img187.imageshack.us/img187/178/trolling.th.png] Przed napisaniem tematu użyj opcji SZUKAJ! Kto wie, czy już taki sam temat nie jest na Forum? ![]() Ostatnio edytowany przez Samarcus - 22-03-2009 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi chodzi o Mapke jak tam dosc co zrobic by moc tam latac i expic ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Musisz dołączyć do explorer society (pierwsza misja, ta z kilofem, jest na tibia.pl opisane) potem pogadać z wyrdinem w magic towerach na edron a potem do capitana maxa w liberty bay.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() co potrzbuje i dajcie mapke jak mozecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Odpowiedź na swoje pytanie masz w drugim poście. Nie wiem co jest trudnego w przeczytaniu gdzie wszystko jest napisane w angielskim na poziomie podstawowym a taki jest chyba wymagany by w ogóle grać w tibie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() jestes piepszonym imbecyem który nieumiał by zawiązać sznuruwek gdyby godiznami niczytał instrukcji, jestes bardziej leniwy niz ja chociaz potrafie niejest 2 dni bo niechce mi sie zrobić jedzenia. JETES OFICJIALNIE.
DEBILEM!
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |