|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2009
|
![]() Siemka!
![]() Chcialbym prosic o pomoc w wyborze profesji jesli chodzi o magiczne postacie tj. Druid Czy Sork to w ostatecznosci ![]() mam Knighta 10 lvl ^^ ale jakos nie zabardzo mi sie chce skillowac o kase sie nie martwie bo mam full seta ;D Mysle Nad Zrobieniem Palla ale nie moge sie zdecydowac ![]() ** poprawka ![]() Gram na swiecie non pvp - tj. luminera kasy mam wbrod a jesli chodzi co lubie robic czy uciekac czy bic z bliska to dla mnie obojetne przyjemne jest expienie knightem jak pallem ... druid czy sork po 40 staja sie tez dosyc fajni ;/ dlatego nie moge sie zdecydowac a Jesli chodzi o pacca to kupie po osiagnieciu ok. 50lvl Dzieki Z gÓry POzdRo Ostatnio edytowany przez laysmks - 22-03-2009 o 21:23. Powód: Dopiska |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zoomx
Profesja: Sorcerer
Gildia: Death Legion
Świat: Honera
Poziom: 30+
Poziom mag.: 40
|
![]() To tak, Palladyn może Ci się szybko znudzić, zresztą nim też trzeba trochę poskillować, a jak wiadomo ss kosztują
![]() ![]() ![]() To tyle odemnie, mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam,
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Może na początek napisz, co chciałbyś robić w grze, na jakim serwerze grasz (n-pvp, pvp, e-pvp) oraz na jakim koncie chcesz grać (facc/pacc).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2008
Lokacja: Gryfino
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insantus
Świat: Antica
|
![]() PACC - Sorc
Dużo kumpli i wspólne hunty - druid FACC i PACC - Pall FACC only - Knight Za takie tematy już od dawna powinien być ban.