|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() STALKER- znaci na niego jakis sposub?? Palladynem jak mam to gfb uzywam a jak nie to kolega je blokuje a ja wale w niego wybuchowymi strzalami. Stwory te sa cienkie ale czy macei na niej jakies sposoby dla knighta (runki odpadaja bo niemam kasy i mam dopiero 2mlvl). pomuzcie
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Stan: Niegrający
|
![]() kup se life fluidy<albo ihy
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ponury - 25-12-2004 o 22:09. Powód: żem sie zapomniał xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Skoro na gfb Cię nie stać, to może hmm, tylko wtedy musisz trafić prosto w niego (możesz poznać to miejsce po niebieskich gwiazdkach pojawiających się od czasu do czasu). A jak chcesz totalnie bez magii, to jedyne wyjście: zlurować pod schody/drabinke/rampę/dziurę, uciec piętro niżej/wyżej, odczekać około minuty aż minie mu niewidka, po czym zejść na dół i zaciukać go zanim znów ją rzuci. Jest tylko jedno ale: skoro nie masz kasy na marne gfb, prawdpodobnie jesteś też za cienki żeby zabić go na 1-2 hity zanim znów się uniewidoczni, więc manewr ten będzie trzeba powtórzyć kilka razy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Przepraszam ze w tym temacie sie "dopisuje" ale stalker to stalker i imho nie ma sensu nowy topic robic.
Jakie +/- hity wchodza od stalkera, na jakich skilach go bic, i czy jest to potworek na ktorego robi sie jakies bardziej oplacalne i dluzsze hunty (wczesniej o czyms takim nie slyszalem) czy zabija sie bo sie musi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Odpowiedź jest prosta ale zależna od skilli. Ze skillami 60/55 powalisz go mieczem, skoro masz palla, to po co tracisz kase na gfb? Kup se zaklęcie fb zrób kilka runek i prześlij na knighta! To działa, bo fireball jest od drugiego magica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Mozna jeszcze stalkera fb wykrywac jest to pomysl o wiele tanszy niz ten z gfb.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ja miałem z niewidzialnymi miłą przygodę ...
Byłem z kumplem w podziemiach ghostlandu i wyskoczyły ze 4 stalkery . Daliśmy sygnał do odwrotu , ale jednego udało nam się ubić , bo nie rzucił zaklęcia. Zdążyłem jeszcze zabrać z niego worek i zwialiśmy. Pierwszy raz widziałem stalkery na żywo ... he, he A w worku , ku mojemu wielkiemu zadowoleniu , znalazłem śliczną obsydian lance ... ![]() Fajne chłopaki z tych stalkerów ... ![]() Ostatnio edytowany przez Angelus - 20-02-2005 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() Bierzesz se hmm lub gfb i wymiatasz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Do bicia Stalkerów bezwzględnie Fireballe, aby wykryć i HMM'em dobić (dla maga, reszta dobija czym chce
![]() ![]() ![]() Przy okazji: czy komukolwiek wypadł kiedyś Stealh Ring z Stalkera ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() GFb , a jak nie masz kasy to bierz hmm i narta !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |