|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() ![]() Mianowiscie loguje sie postacia na koncie facc.Jest kolejka i spoko ![]() Wiec w miedzyczasie wlaczylem sobie dsj3 spojrzalem przed wlaczniem dsj ktory jestem na liscie bylem 124! Wbilem w dsj3 i gram po chwili wychodze patrze na kolejke jestem 148 ok mysle sobie pewnie paccki wbijajA i mnie wywalilo, wiec dalej gram w dsj3 i znowu wychodze spr. teraz jestem 182 i zastanawim sie? bylem przekonany ze to wszystko jest spowodowane tym ze sie inni na paccu wbijaja jednak nie okazalo sie ze to dsj powoduje to ze w koleice cie cofa! Sprawdzilem to pare razy za kazdym razem to samo! ![]() jesli nie wierzycie sami sprawdzcie moze sie uda zrobic te cofanie w druga strone ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Mam nadzieje ze tak sie dzieje tylko z Dsj bo ZAWSZE [ o zgrozo] ;] jesli czekam w kolejce to mam cos wlaczone.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() pewnie miales wlaczony poprostu jakis inny program korzystajacy z internetu i zwalnial transfer -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() mnie często cofa na odleglejsze miejsce w kolejce, ale później wszystko wraca do normy i tak ogólnie to kolejka się posuwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Niestety sprawdzilem to pare razy z kazdym razem to samo cofa!! a mam tylko dsj wlaczonego gdy wbijam w koleike po czym wylaczam dsj i wszystko wraca do normy sprawdzcie sami.Mozliwe ze ten dsj mam cos takie w sobie co mozna wykorzystac przeciwko tibi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tineloze
Profesja: Knight
Gildia: Inmortal Guys
Świat: Lunara
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Dobra sprawdziłeś kilka zazy. Cofa się. No i co z tego. Jak uda ci się to przeciwko tibi wykorzystać to wtedy nam powiedz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() @Ivo 10
bacznie obserwuje twoje wypowiedzi i stwierdzam, ze nie spelniaja one wymogow forum, dodatkowo nie podoba mi sie ton, tych wypowiedzi wiec daj sobie na wstrzymanie
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() nie rozumiesz May? Mamy tu marną próbę naśladownictwa BK, chłopakowi najwyraźniej spodobało się to, że BK bezkarnie jeździł po wszystkim i wszystkich, i on też tak zapragnął.
@topic: Niemożliwe jest, żeby DSJ powodował jakiekolwiek opóźnienia w kolejkowaniu tibii. DSJ nie nawiązuje żadnych połączeń z internetem, przez co niemożliwym jest zwolnienie transferu danych. Proste, logiczne, nieskomplikowane. |
![]() |
![]() |