|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() Pierwsze:
Czy profesja i poziom wpływa na obrażenia zadane potworowi?(skille i broń takie same) Drugie: Czy może ktoś podejść i zabić mojego sumona i czy dostanie czaszkę? Trzecie: Skąd można wziąść silver mace skoro ludzie piszą że kupią i sprzedadzą a na stronie nie ma żadnych informacji? PS: proponuje skillbar odnośnie ilości "jedzenia w naszym brzuchu" Ostatnio edytowany przez Anclen - 26-12-2004 o 07:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
Lokacja: Katowice
![]() ![]() |
![]() Profesja wpływa tylko na:
dodawania many i życia co lvl! Poziom wpływa na: Szybkość chodzenia Więcej many i życia Summona można zabić i ne dostaje sie skulla.. (niestety) Wiem że silver mace ktoś miał na jakimś serwie... jak grałem na valorii jeden koleś ją podobno miał... ale to podobno... pewnie ktoś robił sobie jaja itp... ale tu nie jstem pewny więc prosze mnie poprawić bez besztania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj
![]() |
![]() Może był już taki temat ale czy naprzykład zaatkuje kogos summonem to bede mial skulla ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() lv i mlv zmienia sile czarow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Wedlug mnie level wplywa na sile ciosow choc nieznacznie.
Na przyklad: Knight- gdy osiagnie skille 100/95 (zalozmy) to zrobienie wyzszego skilla zajmuje mu w ciula czasu (nie podaje ile mniejwiecej bo nie wiem ![]() Sorcerer-Gdy takowy pan osiagnie 100 lvl i 65 mlvl to zrobienie poziomu zajmuje mu niewiele czasu. A level przeciez wplywa na sile czarow (ktora jest glowna zaleta magow). Wiec skoro lvl wplywa na sile magii to czemu nie na sile atakow?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() lvl ma wplyw na uderzenia
przyklad: na 30 lvl ze skillem cluba 19 i war hammerem (full attack) max hity wynosily 63/64 na 32 lvl z takim samym skillem i % (expilem z runami) niektore roty schodzily na 1 hita (65)
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Cytuj:
Reasumujac: jesli zaatakujesz kogos summonem to bedziesz mial skulla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() U wszystkich proffesji magic level i level dają większą siłę zadawania obrażen z magii i więcej się leczysz jeśli korzystasz z run leczniczych bądź z czarów leczniczych
|
![]() |
![]() |