|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2009
Lokacja: Augustów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Astera
|
![]() mógl by dac ktos mapke na ktorej jest pokazana droga na slime na desert quescie. Ale taka miejscowa zebym potem latwo wyszedlll... pls waznee
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Droga do tego slima jest najprostsza, a po drodze szanse na śmierć są minimalne.
![]() 1. Rozkopujesz dziurę i idziesz w dół na poziom -5; 2. Idziesz za różową strzałką aż do różowego grotu (tutaj mogą być zlurowane beholdery bądź fire devile, jednak mi nigdy nic takiego się nie przytrafiło); 3. Idziesz dalej za strzałką, ale uważaj, żeby nie wpaść w dziurę po drodze (nie ma tam rope place); 4. Wędrujesz dalej za strzałką, nic po drodze; 5. Wygląda to tak: strzałka różowa doprowadza Cię do respu slima, a zielone do możliwych miejsc ustawienia się z nim. Polecam tę dłuższą, gdyż istnieje mniejsze prawdopodobieństwo, że jakaś drużyna udająca się na Desert Quest. Szansa, aby coś zostało zlurowane do tych miejsc jest minimalna (istnieje możliwość żeby przyprowadzić Orca Berserka, ale bardzo mała). Wyjdziesz udając się do turkusowego kwadratu (po prostu wejdź do góry, potem w teleport, a następnie schodkami znajdującymi się na południu pomieszczenia). Miłego trenowania ![]() P.S. Mini poradnik do celów publicznych, można wykorzystywać bez mojej zgody ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2009
Lokacja: Augustów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Astera
|
![]() Dzwkuję. bardzo mi pomogłes
|