![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Uwaga!
Z powodu niespodziewanej inwazji mszyc na naszego kwitnacego w ogrodku Iriadesa musimy go przesadzic do jakiejs porzadnej doniczki i chcielibysmy oddac go w dobre rece jakiegos ogrodnika. Iriades nie toleruje opryskow ani zbyt inwazyjnych srodkow uprawy, nawozy sztuczne takze czasem mu szkodza. Wiecej informacji pod numerem 000-0000-00. A tak na powaznie, Iriades zrezygnowal z dalszego udzialu w naszej sesji, wiec poszukujemu kogos znajacego sie na RPGach by go poprowadzil. Zgloszenia przyjmuje ja i Dakar de'slayer na PW do 5 stycznia. ![]() NIEAKTUALNE
Kiedy umrę, pochowajcie mnie twarzą do dołu, aby wszyscy mogli pocałować mnie w dupę Helmut Ottenburger ----------- Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam ![]() Ostatnio edytowany przez Caspius - 26-12-2004 o 18:21. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() Hmm... a do jakiej sesji potrzebujecie kogoś? Ja grałem głównie w D&D i troszke w neuroshime ale w neuro strasznie mało.Napisz to może ja będę chętny.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() jesli to bedzie w systemie D&D w nim mam bardo duze doswiadczenie wiec jak cos to sie pisze na to...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() 1st: To jest sesja Warhammera
2nd: ta sesja jest prowadzona na tym forum 3rd: juz mamy chetnego, rekrutacja zamknieta