|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
![]() |
![]() Secura mi sie juz znudzila, po osiagnieciu 36 lvl knighta zrozumialem, ze wlasciwie nic mocniejszego nie moge sam bic..., a koledzy glownie nie maja czasu. Chodzi mi oto, zeby znalazla sie jakas ekipa pozadnych ludzi z jednego swiata, ktora przygarnelaby mnie. swiaty NO pvp odpadaja, bo mam dosc trenowania z dwarfami. swiaty amerykanskie tez odpadaja, bo mam na nich za duze lagi.
Chce graz knightem, walczyc axe, mieszkac w kazo. Mam stale lacze, wiec szybko nabije lvl. Moze dam krotka ankiete: 1) ktory swiat mi proponujesz? 2) czy masz stale lacze? 3) czy znasz zgrana ekipe ze swojego swiata, do ktorej moglbym sie przylaczyc, i jakie macie lvl. @ do DOBO, ktory napewno sie tu pojawi. Pls tylko bez textow : "To ja moze zamkne" @ inni modzi: POWSTRZYMOJCIE GO!!! pls ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() 1 Calmera
2 Nie' 3 Nie Temat do skasowania bo ty sam powinienes wybrac albo zapytac kolegów na jakich graja. Wybór nalezy do Ciebie
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Chodz na Libere ( co prawda stoi ona w USA ale na moim dsl 512 kb nie mam lagów prawie w cale) chętnie cie przyjmiemy do siebie nasza ekipa to 22 druid, 29 druid, 28 knight, 31 knight, 46 knight.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Oxygane mam pytanko to u.
A w jakim miescie sie ta twoja ekipa znajduje co???
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez cysio - 31-01-2010 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() 1.DANUBIA jest spox pk jest ani nie malo ani nie duzo(zalezy od miasta tesz)
2.tak 3.wystarczy 25+ lev a masz jusz fajnom polskom gildie ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Ja Ci dam najlepsza rada:
Wejdz w panel tworzenia świata nazwij postać, wybierz plec, teraz zamknij mocno oczy, wystaw palec od reki przed siebie i przejedz palcem po serverach i ten, który wybierzesz bedzie tym na, którym bedziesz grać Cytuj:
Temat wg. mnie do kasacji...
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
![]() |
![]() hahahahaha. wielkie dzieki
![]() ![]() @Dobo: teraz juz mozesz @inni admini : pomozcie mu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Sesej, mieszkamy w venore ale to chyba i tak nie ma znaczenia bo expujemy i w miejscach bliżej Kazo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() moze mi ktos powiedziec czemu na "premi" jest tak malo ludu i co to za napis tam gdzie pisze "pvp" "non pvp" i tak dalej to tam pisze "premia"
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() premia to serwer tylko dla pacców dlatego gra tam tak malo ludu a pvp i non pvp i znaczy ze mozesz sie lac z ludkami i nie mozesz sie lac z ludkami