|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2009
|
![]() mam 35 ms na swiecie aldora, i nie wiem na co mam isc (narazie siedze na guardach i jest nawet git) mam pacc, gralem w Tibie cho cho cho bardzo dawno temu na 7.6 Tibie i teraz wrocilem i widze ze jest bardzo duzo nowych rzeczy moze znajdzie sie cos lepszegoo..
![]() z góry dziekuje ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2008
Lokacja: Zadupie
Stan: Początkujący
Imię: Tempy huj i matka
Profesja: Rookstayer
Gildia: Tempe huje i matka
Świat: Berylia czy jak
Poziom: 999
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
|
![]() Zostan na guardach do 45 potem mozesz isc na dragi na ank
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2009
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fakee
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 95
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
@Topic Skoro masz pacca to nie exp na faccu;] Musisz się zapoznać teraz z tibią/Ms'em skoro tak dawno nie grałeś, więc idź na razie sobie np. na scaraby lub jakiś tomb , byle nie expić zbyt hardcorowo, bo może ci być ciężko. Gdy się przyzwyczaisz dobrze do tej tibii , pewnie na ok. 45 lvlu, to wtedy idź na ancient scaraby , bij je z woi + exori flam. Jeśli naprawdę bardzi lubisz guardy, to exp na nich na paccu, dokładniej na beregar, jest ich tam bardzo duuużo;] Możesz na 45 również expić na dragach, ale nie ank, tylko crystal lakes w yalahar , max. podchodza tam po 2, bij je woce/voodoo + frigo i czasami icicle / avalanche. Również dobrym expem będzie arena yalahar, dokładnie mutated raty na poziomach -1 i -2, bijąc z woi + flama. Dla spokojne i dość szybkiego expa, polecam również alchemist quarter w yalahar, żeby expić bardzo szybko, lecz z pewnym "hardcorem" polecam culty za pianinem, ale to już na 50 lvlu;] Z blokerem możesz huncić frosty bijąc z visa;] Oczywiście jest dużo więcej miejsc do expienia takim magiem, jeśli te ci nie podpasują lub będziesz chciał wskazówki co do expa to pisz na GG : 8312173. PS. Na przyszłość pisz w tematach podklejonych. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania/Berylia
|
![]() Ja polecam na tym levelu earth elementale w Edron, na full respie up down przy wejsciu potem lajcik. Waste albo male albo nawet na + wychodzisz a przy tym exp niezly. Exori flam + woi i raz dwa padaja.
JAk masz sporoo kasy to mozesz isc na Worker Golemy (hardcore!), bierzesz na 37 levelu starstorma i z vis hura bijesz. Mozesz tam wbic level w 0,5 h max i siedziec do 60 level i wiecej ale waste ogromne xD Mam nadzieje ze pomoglem pozdro Ostatnio edytowany przez FerdekKiepski - 31-03-2009 o 16:41. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() aa od wielu ludzi słyszałem ze dla MS jest doby exp na ancientach, a ja nie mam pojecia jak tam expic bo nigdy na nich nie byłem moze ktos ma jakies rady? 38 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na takim lvlu na ancientach trzeba umieć ogarniać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() aa moze ktos wiem mniej wiecej czy dam rade na dragach na edron ??;> i czy tam ciezko jest ;d/
|
![]() |