![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: Tychy
Imię: Czarny Zenek wedrowiec
Gildia: VX Team
Świat: Luminera
|
![]() mam pytanie to palkow ktorzy troche ogarniaja ta gre...i graja na pvp, mianowicie lepiej bic z piercing boltow czy z rs'ow jezeli walcze z ludzmi?
(bo na exp wiadomo rsy...)
14:30 Robin Hood of Shaier [80]: wiesz z kim gadasz? 14:30 Czarny Okocza [79]: z mafiozem? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() Jak bijesz rycerza/paladyna to imo lepiej z rsami+tracza, zawsze mnie i rzadziej obrywać będziesz. Jeżeli natomiast bijesz czarodzieja/druida, to lepiej z piercingów, bo zasięg masz lepszy i nie będą ci mogli z visa przypierdzielić. Hity z obu broni są podobne.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: W domu(?)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 112
Skille: 80+
Poziom mag.: ?!
|
![]() Moim zdaniem i tak lepiej z rs+tarcza, bo nawet przy walce z druidem/sorcem moze ktos sie do nich dolaczyc i zaczac cie bic. I zwroc jeszcze uwage na to ze taki drut/sorc moze zsummonowac jakiegos moba, ktorym cie udupi, dlatego lepiej rs+tarcza, bo zminiejszysz obrazenia od moba/pomagajacej osoby. No, chyba ze bijesz 15 lvl
![]() |
![]() |
![]() |