|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wladca sedesu
Profesja: Druid
Gildia: Suicide Squad Academy
Świat: Secura
Poziom: 34
Skille: n/a
Poziom mag.: 40
|
![]() Witka wszystkim, gram 4fun na świecie non-pvp prosze o nie wyśmiewanie sie z skilli
Knight 45 lvl 63/63 5 mlvl (sword) pall 34 lvl 65/45 Druid 35lvl 41 mlvl Eq: crown helmet, golden armor, blue legs bohy dragon shield, i 20k w kasie około mam pytanie, aktualnie eq jest na Pallu. Pall: Many średnio tak jak hp, capa dużo, lecz exp zalezy od ile RS weźmiemy ![]() Knight: dużo hp mało many, na 45 lvl przy full eq 1100 capa wolnego, lecze się exurką jak i hp małymi, Hity znośne lecz skille za małe jak na ten lvl i ciężko idą, maximum bym zrobił 70, zarabianie raczej na EF później na OF, cieszy mnie fakt że na 80 lvl można leczyć sie exurką na dragach czy gs przynajmniej tak robią koledzy, avanger jest bardzo tani około 50k czasami mniej, Druid:.Mam sentyment do healera, zawsze był to healer itp, expie za pomocą frigo hura i manasami lecz nie zawsze się zwraca, jakoś tak przyciąga mnie lecz martwią mnie draga, tzn że łatwo można paść ![]() Pallem na 40 lvl 70 dista bym miał,, a knightem bym mógł do 70 zrobić, Eq w raz z kasą mogę przełożyc itp
Ostatnio edytowany przez Wladca sedesu - 13-04-2009 o 18:02. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2009
Świat: Iridia
|
![]() Po tym co napisałeś doszedłem do wniosku że najbardziej będzie do Ciebie pasował knight. Oczywiście tak jak sugerujesz musisz doskilować knight'em przynajmniej 70 skilla, musisz się liczyć że knight bardzo długo siedzi na jednej miejscówce, inne profesje po prostu mają większy wybór. Knight'em da się bardzo przyjemnie grać bez Pacc'a, innymi profesjami bez pacc'a jest troche trudniej grać. Jeżeli masz jeszcze jakieś wątpliwości pisz, z chęcia Ci pomogę.
Ostatnio edytowany przez Arvean - 13-04-2009 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to masz 3 profesje brakuje ci jeszcze 1 graj sorkiem albo rooksylerem xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2009
Imię: Fabano Akeney
Profesja: Knight
Gildia: Sleepwalkers
Świat: Refugia
Poziom: 64