|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Czy uzywasz nowych macro ?
Prosze o nie pisanie jakich itp. tylko o glos na sadzie
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Takie małe pytanko. Jakich nowych makro? Bo ja się chatowaniem nie zajmuje i nie jestem na bierząco.
![]() |
#3 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja umiem czytać ze zrozumieniem. Pytałem się czy wyszły jakieś nowe makra a w tym chatowaniu to mała literówka.
@down Hahaha, bardzo smieszne. Takei małe stwierdzonko: nie próbuje się polizać, tylko mówie jak jest.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No tak ale teraz konkurs na moda to oni prubuja sie podlizac zeby modowie zauwazyli ze on nie uzywa macro i zaby go wybrali. Rzalosne. Wystarczylo spojrzec na moj temat zeby zobaczyc ze sa sztuczni i robia posty tylko po to zeby sobie opinie o antycziterach zrobic, ale w temacie o tibii gg 3.2 tak sie nie wypowiadali...
Update: sory ale nie zauwazylem zeby nie pisac komentarzy, ale i tak uwazam ze wszystcy sie gorączkują z powodu wybierania nowych modow...
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Tak, używam. Własnego. Do logowania (tylko)
Nikomu nie dam- zmajstrowanie czegoś takigo to kwestia 5 min. (to tak na wszelki wypadek jakby ludziska się rzucili ![]() Używam, gdyż stwierdziłem że skoro inni mają UHmakerów i siedzą na MC to ja moge sobie pomóc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote]Oryginalnie dodany przez Magus
Cytuj:
Co do tematu napisalem zeby nie wypowiadac sie. Tylko oddac glos na sondzie. Magusowi sie nie dziwie bo zareagowal tak jak powinien tzn pouczyl. Ale po tym reszta zwietrzyla nabice posta i nabili. Ehhh. Nie mam nic do powiedzenia moze sie jeszcze odezwe. Na temat wypowiedzi Jediego sie nie wypowiadam bo szkoda gadac. RE DOWN: WYRAZNIE JEST NAPISANE ABY ODDAC TYLKO GLOS W SONDZIE A NIE SIE WYPOWIADAC
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Ja tam nie używam , nigdy nie używałem i NIGDY nie zamierzam używać takiego świństwa.Raz że to psuje przyjemność z rozgrywki , a po drugie zamierzam kiedyś stratować na tutora , to nie chce mieć criminala za coś.Inym też to polecam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() CO to macro?
ten sklep... 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi chodziło tylko o to czy w znaczeniu nowe macro to nowa wersja juz istniejących czy też zupełnie nowe macro. Jak ktoś mie źle zrozumiał to sorrki. Nie chciałem nabić postu.
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
niewiem czemu ale wydaje mi sie ze tylko dobo mogl cos takiego dac genialne @up: Nieuzywam bo kumplowi shakowali konto i poniosl bardzo duze straty aaa i jeszcze 2 kumplowi o nicku Kolba na lurzarze shackowali konto i o ile wiem juz skonczyl z tibia bo mial ponad 50lvl pozdrawiam
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() [ALIGN=center]nie wiem dlaczego. ale prosilem aby nie pisac wiecej postów tylko oddac glaos na sondzie. tak czy inaczej gdy temat bedzie spadal nizej poprosze któregos z modów o skasowanie go. i na przyszlosc zalatwiajcie takie sprawy na PW[/ALIGN]
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() @Nawigator