![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2009
|
![]() Witam mam pytanie potrzebuje cos takiego jak spellbook of dragha. Problem polega na tym i.z na 50 lvlu gdy znalazlem sie na goromie poprostu go wyrzuciłem :/
I tu zaczynaja sie moje pytania 1. Jaki lvl jest wymagany by "przypadkowo" wyladaowac na goromie ? 2. Czy trzeba wykonac jakiiegos questa ? 3. Trzeba miec cos w plecaku ? Pytam poniewaz probowalem tam doplynac moim noob charem 19 sorciem ale wydalem juz ponad 50k na podroze z lb do thais i nic :/ nawet zadnego ostrzezenia :/ Czy ewentualnie jakies rady co zrobic i jak zeby sie tam znalezc. Z Gory dziekuje za pomoc Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() To chyba mi go troche brakuje
![]() Dzieki za odpowiedz i czekam na jakies inne propozycje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2009
|
![]() 1. Jaki lvl jest wymagany by "przypadkowo" wylądować na goromie ?
2. Czy trzeba wykonać jakiegoś questa ? 3. Trzeba mieć coś w plecaku ? -- 1.Każdym lvlem możesz tam się dostać. 2.Żeby się dostać żadnego, ale jak dostaniesz się tam pierwszy raz i będziesz chciał wrócić, musisz uzbierać 30 drewienek ,które wypadają z Island Trolli, których jest tam dużo. 3.Nie. Po prostu nie masz szczęścia, dostanie się tam nie zależy od Profesji ani od twojego poziomu. PS. Na Gorome możesz się dostać poprzez pływanie; z Thais do Liberty Bay lub z Liberty Bay do Thais. Nie którzy gracze wydają dużo pieniędzy ,żeby się tam dostać ,inni mają więcej szczęścia. Ostatnio edytowany przez KielniaJude - 16-04-2009 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: W Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peka Har
Profesja: Elder Druid
Gildia: Destroy Imitures Enemies
Świat: Morgana
Poziom: 149
Skille: 13/26
Poziom mag.: 80
|
![]() Ja czegoś nie rozumiem , byłeś na goromie i nie wiesz nic o tej wyspie ? aff
"Problem polega na tym i.z na 50 lvlu gdy znalazlem sie na goromie poprostu go wyrzuciłem :/ " Jak można wyrzucać eq ? wytłumacz mi to . btw . Nie ma czegoś takiego jak "SPellbook of Dragha" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() Cytuj:
http://tibia.wikia.com/wiki/Spellbook_of_Dragha
19:56 You see Jogurt Naturalny (Level 10). He is a knight. 19:56 You see Czlowiek Drewno (Level 9). He is a knight. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
"Itamek" potrzebny do ... posrednio w sumie... przejscia przez sciane energi bum ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2008
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piwuch
Profesja: Druid
Świat: Iridia
Poziom: 43
Skille: 19/23
Poziom mag.: 48
|
![]() 1. mozna sie tam przypadkowo dosta plynac tylko w jedna strone, moze plywales w zla i brales tp caly czas??
2. thief guild quest i mozna kupowac przedmioty questowe, nie wiem czy akurat to ale napewno prezent dla postmana ktory zdaza sie niektorym glupkom otworzyc
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam, udalo mi sie dostac na gorome moim noob charem. Wszystkim dziekuje za odpowiedzi jednak chcialem dodac dla moze przyszlych osob ze zeby dostac sie "przypadkowo" na gorome TRZEBA MIEC MINIMUM 20 LVL !! niema zadej szansy dostanie sie tam przed przekroczeniem tego lvla.
Pozdrawiam lelo |
![]() |
![]() |