|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() co mogę zrobić jak ktoś mi blokuje respa?
Dokładniej.. zalogowałem się po restarcie serwera (secura) i zająłem spawn BK chwileczkę później Karolkaa i Vorsucht przyszli i powiedzieli że to ich spawn... Byłem pierwszy a sie kłucą.. Zaczeli mi blokować resp... od 1,5h stoje i czekam na BK a oni sobie stoją ... jscreena nie mogę wrzucić bo jakiś błąd wyskakuje;/ Można coś z tym zrobić? chciałem wrzucić screena ale nie moge ![]() Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 18-04-2009 o 15:32. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Askara
|
![]() Wyjdz na dwór, pogadaj z kumplami, idź na piwo ( jak możesz ) jesli masz mniej niż 18lat to idz pouprawiaj jakiś sport. Rozumiem grać w deszczowe, pochmurne dni, ale gdy jest 18 stopni, nie ma wiatru to ło kurwa....
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Tez im blokuj, postaw bota zeby cie nie wylogowalo i zrob to co zaproponowal kolega wyzej.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Ctrl-r i napisz....
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Raport Ci nie pomoże, bo chyba akurat spawn BK można blokować
![]() Są spawny, które można blokować i spawny, których nie można (np. GS na Blood Herbie) ^^ @down: Tak już jest i koniec. Kiedyś wdałem się w rozmowę na ten temat z GM'em i właśnie tego się dowiedziałem ![]() @2xdown Aż tyle się nie dowiedziałem xD
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! Ostatnio edytowany przez Filipek - 19-04-2009 o 10:38. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
nie rozumiem dlaczego :| |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2008
Lokacja: Gryfino
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insantus
Świat: Antica
|
![]() Bloczyć można spawn potworów występujących powszechnie w tibii - takie potwory jak BK, lub inne występujące tylko w tym 1 miejscu muszą być "wolne" - na BK można raportować bo jest to jedyny taki potwór w tibii. Jedynym problemem jest szybkość reakcji GM...
I nie mówcie że nie pisz bo nie wiesz jesteś tępak itp - raportowałem kiedyś bloczenie spawnu draga - GM napisał że zabronione jest blokowanie respa tylko kilku potworów w tym m.in. BK.
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2009
Lokacja: Dzierżoniów
Imię: Dafforuim
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Wg. mnie grillu rozwial wszelkie watpliwosci.
Dodam ze niedawno zalatwilem pewniemu br. bana za bloczenie bk. //Do zamkniecia a post do usuniecia. |
![]() |