|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, mam knighta 14lvl 3mlvl i skille 53/52<stale skilluje Candia< non-pvp
Teraz Tak: 1.Jak grac tzn. jakie skille wbic jakie eq kupic zeby go niezmarnowac ![]() 2.Na czym zarabiac na czym expic bez większego waste. 3. Jakis kooles mi napisal ze lepiej skillowac od 35lvl'a bo niby skille szybciej ida. Czy to prawda? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Imię: Elessen
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 58
Skille: 78/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Ad 1.
Najlepiej żebyś do 20lvl miał skille 70, podaj ile masz kasy do dyspozycji to Ci powiem jakie eq możesz mniej więcej kupić Ad 2. Narazie poskiluj a potem dwarfy, cyce. Ja na 20lvl bez waste na cycach biłem Ad 3. Nie słuchaj żadnych noobów co nie wiedzą co to skillowanie. Ostatnio edytowany przez lukas12345678 - 26-04-2009 o 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez tak myslalem ze coś se ubzdurał
aktualnie mam tylko 6k vamp shield, warrior helmet,plate legi, noble armor ewentualnie z palka moge wzionsc 30k blue legi pall arma demononke ale wole tego hara od 0 robic z tym co wyzej PS: mam jeszcze okolo 30 green dragon lether i innych addon items< holly orchida 30 mino lether itp moge poopylac to troche bendzie gp Ostatnio edytowany przez Neas - 26-04-2009 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2009
Lokacja: TL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skull Lizak
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 6
Skille: 10/10
![]() |
![]() Cytuj:
2. Rotwormy na Thais luv na Venorze 3. Ehhhh Nic dodać nic ując 2x up dobrze napisał |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() po 1: jest 20913012982379173892713 poradników dla knighta...
po 2: to jest twoja postać czy kogo? kto nią będzie grał? ty czy inni? no więc to od ciebie zalezy jakie potrzebujesz skille po 3: waste knightem hmmm... też ciekawe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() 1 Punkt
Twoje skille są póki co słabe, jednak 65/65 to dosyć dobre rozwiązanie na przyszłość. Co do ekwipunku. Nie opłaca się kupować zbędnych rzeczy typu, Knight Armor czy Knight Legs, bo są to rzeczy, które kosztują te 10-12k, a ich obrona jest o 1 większa od Noble Armor i Plate Legs. Ty póki co i tak zdobywasz poziomy na słabych potworach, takich jak rotwormy czy 1 poziom katedry. Tam w dosyć krótkim czasie możesz nazbierać pieniądze na Golden Armor, a to dobry zakup, bo twoja obrona wzrasta o 3 arm w stosunku do Noble Armora. 2 Punkt Zdobywanie doświadczenia. Rotwormy + Dwarfy. [Małe zarobki, ale spokojny i dobry przyrost doświadczenia] Ghoule + Skeletony. [Niezłe zarobki, czasami może być niebezpiecznie] Dark Cathedral. [Duży zarobek. Niebezpiecznie na niskim poziomie.] @Ktoś tam. Nie rozumiem twojego zdziwienia faktem, że rycerz może mieć waste. Sposób tego, czy mamy waste zależy od naszej gry. Jeżeli mam 60 poziom i bawię się grą, czyli zdobywam doświadczenie na Dragon Lordach, czy Bog Riderach, to logiczne, że mam waste. 3 Punkt Kompletna brednia. Przyrost umiejętności walki nie zależy od poziomu gracza. Pozdrawiam. BaxCrow.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() skillowac planuje do minimum 70/70 i skiluje non stop
PS:Jesli na 25lvlu bende mial 70/70 to ktos kto ma dośwaidczenie niech napisze, jakie skille bende mial na 50lvl i 100lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Zakładając, że unikniesz śmierci, twoje umiejętności powinny oscylować w granicach 73-74 [Sword, Axe lub Club] i 72 obrony. To na 50 poziomie.
Na 100 twoje umiejętności powinny spokojnie przekroczyć próg 80.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |