|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. To moja propozyja do gazetki.
Przeprowadziłem krótką rozmowę z Mastro Daro (119 lvl Master Sorcerer, Polak). Zamieszczam tutaj fragment rozmowy. Zdziwiło mnie, gdzie go znalazłem, zazwyczaj siedzi w ab, ale spotkałem go w małej wiosce na północ od calin. Byłem na amazonkach i valkiriach. Niewiem czy czasem mi kitu nie wciskał, ale ... Z resztą, sami przeczytajcie : Bubblers Knight: czesc Bubblers Knight: skad ja znam twoj nick ??? Mastro Daro: nei wie m Bubblers Knight: a, juz wiem Bubblers Knight: czytalem wywiad z toba na tibia.pl Mastro Daro: a;p Bubblers Knight: probowales rozwiazac questa z faraonami ??? Bubblers Knight: na nowych terenach Mastro Daro: nie poki sa lagi nic nie robie ;p Bubblers Knight: ??? Bubblers Knight: aha Mastro Daro: znaczy mass kicki Bubblers Knight: ok Bubblers Knight: nie wierze plotkom, ale mowiono mi, ze to badziewie silniejsze od kilku demonow Mastro Daro: hm Mastro Daro: ta Bubblers Knight: a i jeszcze cos Bubblers Knight: wiesz ile czesci helmu juz na novie znaleziono Bubblers Knight: ??? Mastro Daro: sa juz 3 pelne helmy ;p Bubblers Knight: to raczej nie mozliwe Bubblers Knight: bo faraoni Mastro Daro: a jednak ;o Bubblers Knight: respia sie tylko raz Bubblers Knight: nie raz dziennie Bubblers Knight: raz na zawsze Mastro Daro: niel;p Mastro Daro: 13:46 You see a helmet of the ancients (Arm:11).It weighs 27.6 oz.The gem is glowing with power. Mastro Daro: taki cos ;p Bubblers Knight: o.0 Bubblers Knight: OMG Bubblers Knight: na forum czytalem ze jeszcze nie zlozono tego helmu Mastro Daro: maja stare dane Bubblers Knight: a najdalej jest ekipa z eterni Bubblers Knight: w skladaniu Mastro Daro: juz z 3 swiaty maja po kilka Bubblers Knight: pozwolisz, ze zamieszcze ta rozmowe na forum ??? Mastro Daro: jak tam chcesz;p -... itd. Co o tym sądzicie ??? Czy mnie okłamał, czy mówił prawdę ??? Czy to możliwe, by na jednym świecie istniało kilka hełmów ??? Czy taki artefakt, którego strzegą prawdopodobnie potwory najsilniejsze w grze może mieć zaledwie 11 arm. ??? |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() 1.Zly dzial
2.pewnie i mowil prawde gdyby ten quest daloby sie zrobic tlyko raz bybloby to glupie 3.troche dziwny ten wywiad...w sumie jest o niczym zywkla rozmowa... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vilejuw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ancient Knigdom
Świat: Nova
Poziom: 58
Skille: 21/26
Poziom mag.: 61
|
![]() Raczej mowil prawde. Na kazdym swiecie instnieje z pewnoscia bardzo duzo takich helmow. I co do tego arm.. Jak dla ciebie 11 arm. to malo jak na helm to NO COMMENT. Helmet of the ancient ma wiecej arma od demon helmetu, ktorego trzeba zdobyc poprzez wykonanie baaardzo trudnego questu. Ma rowniez tyle samo arma co Horned Helmet ktorego posiada pare osob w Tibi :"P
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Bubblers Knight: na forum czytalem ze jeszcze nie zlozono tego helmu
1.forum kłamie 2. nie powinienes ograniczac sie do czytania tylko tibia.pl 3. wywiad nie mial sensu |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() no dobra, przesadziłem z tym ,,zaledwie", ale chciałem właśnie tym słowem trochę sprowokować wszystkich do dyskusji ponieważ nie chce aby temat został zamknięty po 2,3 postach. Chciałem, aby rozgorzała ciekawa dyskusja, czy on mówi prawdę.
|
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |