|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gaht
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 45
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
|
![]() Witam, mam niemaly problem, kupilem domek na aukcji na tibi.com lecz wczesniej nawet nie szedlem go zobaczyc. wszystko ladnie, wygralem aukcje, dochodze do domku i co widz?? jakis innyc gracz ktorego nie znam spi w domu ktory dopiero co kupilem. jak mozna sie go pozbyc bo nie chcialem kupowac domku z nieproszonym gosciem ;/, wie ktos co mozna z tym zrobic, czy np jak sie zaloguje to moze chodzic po domknu czy moze go wykowpie itp;/ wie ktos jak bedzie?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Sytuacja którą przedstawiłeś jest niemożliwa.
Upewnij się, że na pewno to ten domek, który kupileś. Upewnij się, że wygrałeś tą aukcję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() jest mozliwa, wygralem dzisiaj aukcje, skonczyla sie wraz z save serverem, po ss ide do domku, normalnie wchodze do niego a atam lezy se ziomek. co moge zrobic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Oczywiście, że jest możliwa. To tak tytułem sprostowania. Niestety nigdy sam Jej nie doświadczyłem dlatego nie potrafię Ci pomóc. Wydaje mi się jednak, że jeśli wykluczysz tą osobę z listy gości to zaloguje się ona od razu przed drzwiami domku, a nie we wnętrzu. Pół biedy jeśli masz dom z dzielonymi pokojami, wtedy zamykasz pokój w którym jest to łóżko i czekasz co się stanie. Na bank taka postać nie będzie mogła otworzyć zamkniętych drzwi.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Po prostu połóż się spać i go wywali , albo jak się zaloguje to go wywali przed domek ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2009
|
![]() jezeli domek masz na PACC area, a koles ktory spi ma FACC to bez obaw - zaloguje sie w temple na glownym kontynencie
wyczysc aleta sio, som, gom, srom ew. napisz do kogos z supportu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() aleta sio i som byla i jest wyczyszczona. domek jest na edron a ziomos nie ma jz pacca chociaz jeszcze ma promocje napisana na tibi com. i jezeli kupi pacca nowego zanim sie zaloguje to go do temple ni ewywali ale nawet jak wstanie z lozka to teorytycznie nie bedzie mogl sie poruszac tlyko stacna 1 scq. myle sie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Ktoś tam wcześniej napisał dobrze,jeżeli położysz się spać to owy osobnik zniknie z łóżka i jeżeli się zaloguje pojawi się przed domkiem lub w TEMPLE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Gdy kupujesz domek, automatycznie czyszcza sie listy gosci i subownerow. Zostaje tylko mozliwosc otwierania drzwi.
Gdy twój "przyjaciel" się zaloguje to bedzie stal przed domkiem i nie bedzie mogl do niego wejsc, wiec nie masz sie o co martwic ;p
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() To jest poprzedni wlasciciel. Jak sie nie lognal od czasu stracenia domku, ciagle spi w lozku. Po prostu uzyj go, i koles zkniknie.
![]()