|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2009
Lokacja: Elbląg
Imię: Fenreall
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam. Mam pytanie do wszystkich uzytkownikow forum.
Czy znacie jakas strone z kad moge sciagnac muzyke do Karaoke za darmo. Zeby byl podklad z tekstem, interesuja mnie wszystkie utwory zagraniczne jak i polskie (w szczegolnosci). Najlepiej w formacie kfn oraz mp3 znaczy sie takie ktore otwiera program KaraFun, z profesjonalnym podkladem. Prosze wstrzymac sie od komentarzy takich jak : Poszukaj na Google. Czy jakies takie. Z gory bardzo dziekuje. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
Po co ci to, przecież w Idolu i tak się spiewa "akapella" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czekałtnij sobie Ultrastar Deluxe. To darmowy klon Singstara, a biblioteka piosenek jest większa niż jesteś w stanie sobie wyobrazić. Olbrzymie paczki do znalezienia na Torrentach.
Tu masz link.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
@down No shit, Sherlock? Get a life. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 03-05-2009 o 00:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Frequenter
|
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Niestan...jednostek_miar
Cytuj:
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2009
Lokacja: Elbląg
Imię: Fenreall
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 4
|
![]() Zainteresuje sie tym Deluxe. Ja mam KaraFun bo ludzie polecali ten program... Ale jezeli ja mam tak do tego szukac Muzyki przetrzepujac cale google to ja dziekuje. Tylko Misza powiedz czy ten program otwiera jakis 1 konkretny format pliku ?
Chodzi mi o to jak wpisywac na torrentach by nie sciagac czegos na pale czego nie odtworzy... Jezeli jestes w stanie odpisac to napisz. I dzieki za informacjie z tym Deluxe, to chociaz juz mam punkt zaczepienia. Btw. O co Ci chodzi Dr.Unknow z tym "brontobajt pojemnosci dysku" bo tego to ja nie rozumiem nawet przeczytajac powyzszy cytat jakos mnie nie nakierowuje na to zebym to zrozumial. Ostatnio edytowany przez MalyBucz1990 - 03-05-2009 o 07:33. Powód: Nieznajomosc slowa "brontobajt" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zwyczajnie na Torrentach wystarczy wpisać 'Ultrastar Deluxe Songs' i ci wyskoczy mnóstwo paczek z nimi. A format... cóż, każda piosenka to co najmniej dwa pliki - .mp3 i .txt. Często są jeszcze jakieś tła albo z rzadka filmiki, by pusto nie było.
http://isohunt.com/torrent_details/6...ar?tab=summary Tu masz przykładową paczkę z piosenkami. Kod:
SingStar Amped / Alice in Chains - Would / Alice in Chains - Would [CO].jpg 26 KB SingStar Amped / Alice in Chains - Would / Alice in Chains - Would.mp3 5.6 MB SingStar Amped / Alice in Chains - Would / Alice in Chains - Would.txt
![]() |
#8 | |
Frequenter
|
![]() @up
Lepiej skasuj ten link. Chyba, że chcesz tak jak ja dostać ostrzeżenie za: Cytuj:
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tyle, że to nie jest coś nielegalnego. Ultrastar Deluxe jest w pełni freeware i, tak samo jak piosenki do niego, legalny. Nie ma tutaj za co mi ostrzeżeń wklepiać.
![]() |
#10 |
Frequenter
|
![]() To przepraszam, moje niedopatrzenie.
![]() |
![]() |