|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Cześć, więc zachciało mi się znów zacząć grać na rl, ale nie po to aby wbijać lvl tracić w ch*j czasu, tylko po to aby się pobawić. Mianowicie chodzi mi o server enfo inferia/doleta. Potrzebuje ponad 10 osób. ![]() Zasady: #1. Przedrostek przed nickiem. W tym wypadku będzie on brzmiał "Kara". np. Kara Grote, Kara Voltus, Kara Pila. itp. #2. Ventrilo 2.1.4, mikrofon. #3. Ogarnięte pvp (nie biegasz jak newbie) #4.Jednakowy outfit. (ss) Ss'y. Prawidłowa postać powinna wyglądać tak. ![]() ![]() Sam outfit ![]() ![]() Prośby: Jeżeli ktoś posiada swój własny server VT niech się zgłosi w tym temacie/gg 9575500. Niestety ja posiadam tylko kanał na serverze. Myślę, że uda mi się zwołać chociaż 10 osób ![]() Ostatnio edytowany przez Grote - 09-05-2009 o 09:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
|
![]() ok <znaki>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ja bym chętnie spróbował na infernie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2009
Lokacja: Naprawde daleko Procent Fajności: 98,9 %
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Będziecie karać ?
Nie radze tu szukać teamu, połowa osób co się zgłosi nawet nie zrobi chara, troche zrobi 8 lvl i padna i im sie znudzi a tych co normalnie będe grać bedzie z 2 ![]()
Terrorcore ![]() IN MY HEADwww.terrorcore.pl Muzic Or Noize ? Cytaty Miesiąca : "Donald Tusk o swoich obietnicach wyborczych : błogosławieni ci którzy nie widzieli a zagłosowali." Wiadomo. faJny na 98,9 %
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
|
![]() to powodzenia
|
![]() |
![]() |