|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Od tygodnia gram w tibie. Mam 8 lvl i jestem juz na mainie. Ale mam problem ze skillami a dokładniej z Shieldingiem. Trenowalem juz skille ale shiel w ogole mi nie rosnie. Zakladalem slabe tarcze i probowalem cos zrobic ale to nic nie daje. Cały czas mam Shielding-10
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Małe pytanko: GDZIE TRZYMASZ SHIELDA ???
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Powiem najprościej jak tylko można:
1) Bierzasz tarcze (takie okrągłe coś, po angielsku "shield") 2) Bierzesz ją do łapy (To cyba wiesz jak zrobić?) 3) Idziesz do jakiegoś słabego potwora (np. trolka ) 4) Pozwalesz żeby trolek cie atakował 5) Ty też atakujesz trolka, ale musisz od czasu do czasu trafiać go za ileś tam (tzn żeby tracił życie czasem) 6) Takim sposobem skill Ci wzrośnie Jeśli grasz magiem/druidem też wzrośnie, ale rośnie mu długo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() EEeeee no to:
1. Jaka profesja? 2. Wez FULL WYPAS zbroje broni czyli tylko knifa/mace/sickle 3. Niech cie bija 2 potworki a ty jednego i po problemie 4. Jak ktos mnie zrozumie bede sie cieszyl ![]() Ostatnio edytowany przez Hengar - 28-12-2004 o 20:21. |
![]() |
![]() |