|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2008
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() Dostałem wpis w Tutor Record, za report złego name'u. Wiem już, że po 3 wpisach traci się pozycje tutora, ale nie wiem jeszcze jednego...
Mianowicie czy wpis w Tutor Record znika po jakimś czasie tak jak Cryminal Record??
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() Ehh...
http://www.tibia.com/support/?subtopic=tutorguide Punkt 4.2, podpunkt b). 1,5 minuty szukania. Dokładnie 6 godzin i 44 minuty krócej, niż czekanie na tę odpowiedź.
19:56 You see Jogurt Naturalny (Level 10). He is a knight. 19:56 You see Czlowiek Drewno (Level 9). He is a knight. Ostatnio edytowany przez Gholit - 19-05-2009 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Frequenter
|
![]() Cytuj:
Chcesz pomagać ludziom, a sam potrzebujesz pomocy w sprawie, która jest jasno wyszczególniona w Tutor Guide na tibia.com - dokumencie, z którym powinien zapoznać się każdy tutor. Cytuj:
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
||
![]() |
![]() |