|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie ten udpatee to porażka.. Tyle CIP-y gadały o tym udpate i dlugo na niego czekaliśmy. Dostaliśmy słaby system czasek i bardzo bardzo mało przedmiotów
![]() ![]() ![]() a tak wogóle to takich tematów była masa wiec chyba ten temat zostanie usunięty. Wystarczyło poszukać... |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem nie jest tak tragicznie choc sam gram sorcem wszyscy tylko nazekaja... zobaczcie w dziale zdjecia... jak poluja na warloki ... sorc i druid po 1600 expa a palladyni 600itp... ciezko wziasc archerow troche i poexpowac? mysle ze nie a na rotach do 20lv tez nie jest zle odrazu runy mozesz robic i exp jest i kasa wiec nie jest tak tragicznie... sam mialem druida i sorca ale ban na konto ;] to mam nowego i nim mam juz zamiar grac ;] Cy'a all!
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() Ech...
silniejsze potwory losowo zmieniaja cel ataku, latwiej zginac polujac na nie, ich loot drozeje; juz nie mozna dla zabawy walnac kumpla, od razu pojawi sie jakis "prawy" obywatel i cie zabije za rzekome pkowanie... podobna sprawa gdy rookujesz jakiegos thiefa/pk, zabijesz go pare razy i juz masz red skull... |
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() 1. Taki temat juz byl.
2. Zalorzyciel spoznil sie z tym tematem o 3 tygodnie. 3. Temat zamkniety.