|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Otóż mam pewne pytania. Otóż po wyjściu z rookgardu trafia się na wyspę z zmiana swojej profesji i tu jest moje pytanie : 1. Czy po zmienieniu profesji na palla mogę pójść na dół i skillować do woli? 2. Czy zdobywając tam lvl/e będę otrzymywał tam tyle samo hp, many,capa jak na mailand( 15hp,10many , 20 capa) 3. Czy można/opłaca się tam być do skilli 50/50 pallkiem? Wszystkie te pytania dotyczą "tej wyspy" na ktorej robi się quest z zmianą profesji. Dziękuje z góry za odp. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ruszka Lizak
Profesja: Paladin
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19
Skille: 50/33
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() 1.tak lecz jeśli wbijesz 9 lvl to cie teleportuje na góre.
2.tak samo. Ale jeśli wbijesz 9 lvl to cie teleportuje na góre i nie możesz na dół zejść. 3. Nie. Najlepiej do 30/30 i wyjść |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dzięki
Ostatnie pytania : 1. Do jakiego w takim razie miasta sie udać przy skill'ach 30/30? 2. Jak ludzie robią, że dobijają skille 80/xx na 8 LvL'u? 3.Od jakich skilli używać kamieni (W poradnikach każdy pisze inaczej)? Jeszcze raz wielkie Dzięks |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Silesia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mihau cichociemny
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
2. z tego co mi wiadomo tak 3. raczej nie pozdrawiam edit spoznilem sie.. ale za to odpowiem na kolejne pytania Cytuj:
2. zazwyczaj ludzie robia tak na pvp gdzie ktos moze im przywolac potwora do skilowania 3. kamieni najlepiej uzywac powyzej 50/60 skila wczesniej sie nie oplaca (level nie ma znaczenia)
śmiej się częściej Ostatnio edytowany przez Mystiquer - 22-05-2009 o 19:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2009
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: White de Knight
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: +58/57
Poziom mag.: 3
|
![]() 1.Ja osobiście ZAWSZE chodzę do Thais, obojętnie jaka to by była postać więc radze do Thais ale dla Pala może lepiej iść do Venore.
2.Mają kumpli: magów czy druidów którzy przyzywają im np. monki i wtedy skillują bez expa. 3.W pewnej cześć to zależy od ciebie. Kamyczków używaj wtedy kiedy będziesz za dużo bił np.Trolom. 100 kamyczków kosztuje około 2k @edit Widzę że się spóźniłem ![]()
New char, new story White de Knight Ostatnio edytowany przez Azdragor - 22-05-2009 o 19:51. |
![]() |
![]() |