|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 100
Skille: 90
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Szlak Mnie trafia nie wiem czego to wina robi Mi sie cos takiego ,gdzy wchodze do dziury tibia mi sie zawiesza widze ten dolny poziom przed wejsciem do dziury ,kiedy z niej wychodze zawiesza sie i widze ten gorny poziom ,każda rampa wszystkie schodki np jak byla taka mozliwosc wchodzenia i schodzenia to bardzo czesto Mi sie tak robilo ale nie zawsze.
Najwazniejsze zeby ktos wiedzial co Mi sie dzieje wytłumaczylem chyba dobrze jesli nie pytać prosze.A i bardzo prosze o pomoc czy to moze byc problem z karta graficzna (podam sprzet jesli trzeba) w czoraj padłem mam dosc ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 100
Skille: 90
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co może być przyczyną tego problemu, ale jest to napewno związane z kartą graficzną. Może zainstalowałeś zbyt nowe sterowniki do karty, która nie jest już zbyt nowa, albo masz za stare do nowszego modelu. Może też być coś z DirectX'em czy coś. Nie wiem. Spróbuj zainstalować starsze sterowniki do karty i DirectX 9.0c
Widze, że i tak nikt zbytnio nie pomógł, więc napisz jak ci idzie z tym problemem bo dosyć unikatowy. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Może pomoże Ci to, że mi tak samo się robiło, jak używałem TIBIA NG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() wylacz "+" w tibia bot ng
ewentualnie odznacz w hotkeys "spyup" w elfie kk?
![]() Ain't no such thing as self-defense in the court of law So judge us when we get to where we're goin wearin a cross, that's real Got him, lurked him, crept the fuck up on him Sold a half a million tapes now everybody want him... |
![]() |
![]() |