|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wczoraj wpadłem na pomysł zrobienia tematu, w którym odgadywalibyście co przedstawia dany outfit. Ponieważ nie chce mi się robić nowego fake’a na razie zastąpię go tym tematem, aby nie wyjść z wprawy.
Zasady są proste ja pokazuje outfit i pierwsza osoba, która odgadnie co przedstawia wysyła mi PW z pomysłem na następny. Ja go robię i wystawiam. *Osoba, która wygrała nie może brać udziału w następnej kolejce, ponieważ to ona wysłała mi pomysł. Proszę o nie spamowanie i życzę miłej zabawy ^^ ![]() Więc kto to? *To tak żeby nie było wątpliwości Jeszcze raz powtarzam - Nie spamić! @EDIT Odpowiedzi piszemy w temacie, a jeśli odgadniemy na PW pomysł na następną postać. Każdy User ma 2 szansy na odpowiedź. Puki nie powiem, że postać jest dobra możecie dalej zgadywać. Lepiej byłoby nie edytować postów.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 05-06-2009 o 21:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2009
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ...
Świat: Berylia
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
|
![]() Dobry pomysł z tym tematem.
Według mnie jeste to stary mag hmmm...czyżby Gandalf? Ostatnio edytowany przez Fufik - 03-06-2009 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2008
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Imię: Hero De'Pall
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 57
Skille: 79/60
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() wg. mnie to jest Gandalf
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() Wątpię by był to Gandalf. Po pierwsze Gandalf ma kapelusz czarodzieja i ma czystą szatę , bez żadnych detali , po drugie ja mam taki fajny wzrok ,że nie przypomina mi ten charek starca xD. Jeśli to nie jest żadna konkretna postać , to stawiam na magika
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A więc, podpowiedź:
Jest to postać z gry, stary mędrzec wiedzący praktycznie całą historię tej gry. _ _ _ _ _ _ _ | _ _ _ _ Dwa wyrazy Mam nadzieje, że to ułatwi ^^. Ta gra to klasyk, a niedługo wychodzi nowa część.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() Hmmm, strzelam...więc ten mędrzec to wróżbita z Warcraft'a 3
![]() ![]() Tylko to mi przychodzi do głowy ![]() PS.To już druga odpowiedź xD tak poza tym chyba się mylę bo jakoś nie słyszałem by wychodziła nowa gra z serii Warcraft'a , nie licząc najnowszego dodatku do World of Warcraft ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez czuczu20 - 03-06-2009 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2009
|
![]() a ja wiem to jest deckard cain z diablo
![]() ![]() a jak pamiętam to dodatek do WoWa już wyszedł i nie ma zapowiedzi następnego więc to raczej nie medvih Ostatnio edytowany przez piokko - 03-06-2009 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak, to Deckard Cain ^^. Teraz możesz mi wysłać pw, a obrazek dodam jutro.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() A o to nowa zagadka, lecz tym razem już w kolorach dla, by było łatwiej.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 05-06-2009 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Alucard? (znaki)
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak. Wyślij mi teraz pw ze swoim pomysłem.
@edit Wtedy nie każdy będzie mógł odgadywać, bo np. nie umie robić outa.
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 04-06-2009 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Sory ze wtrace... A nie lepiej by bylo gdyby kazdy robil outfity? Przykladowo:
Jedna osoba robi outfit na miare swoich umiejetnosci (chociaz to bym jeszcze przemyslal x.X), nastepnie osoba ktora odgadnie kogo mial namysl autor/stworca outfitu, robi swoj outfit i nastepna osoba odgaduje itd., itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2009
|
![]() Jakiś starzec - magik
![]() EDIT: Do 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Po 1 jedynka jest już ustalona, a po 2 magik to niewystarczająca odpowiedź... A oto kolejny out: ![]() Żadnych odpowiedzi typu magik, czarodziej, wojownik -.T... @2down K@#$% Nie podajesz dokładnej nazwy to nie pisz ....
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 06-06-2009 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2009
Lokacja: Świniowice
Stan: Początkujący
Imię: Sir Sermantersek
Profesja: Paladin
Gildia: Brak ;(
Świat: Secura
Poziom: 46
Skille: 82/66
Poziom mag.: 17
|
![]() coś z gry "devil mac cry "czy jakoś tak sie pisze ?
dobra nie tak agresywnie za pare minut dam nazwe tylko poszukam bo nie pamietam nazwy niechce dodawac nowego wiec edytuje Trish?
Dupa zmieniłem sie ![]() Ostatnio edytowany przez SpokoMala - 05-06-2009 o 21:56. |
![]() |
![]() |