|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2009
|
![]() Witam. Mam palka, 24 lvl, skille 59/46, eq: b robe, crus helmet, tortoise shield, plate legs.
Moglibyście mi powiedzieć: -Na czym skillować? Slimy zadają mi trochę za duże obrażenia -Do jakich skilli skillować? -Jak coś sobie przypomnę to dopiszę. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2009
|
![]() Kup demon shielda i slimy, jak nie masz kasy to dwarfy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2009
|
![]() Thx, a do jakich skilli? Bo w poradniku nie ma skilli na lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Polecam ci takie rozwiązanie:
- 08 lev. ----- 25/20 - 10 lev. ----- 45/35 - 15 lev. ----- 50/40 - 20 lev. ----- 55/ xx (shielding możesz sobie podarować) - 30 lev. ----- 70/50+ - 10-25 ----- Trolle (Troll Mountains, krypta, podziemia pod Ab) - 25-35 ----- Rotwormy (Ancied Temple, jaskinie wokol Venore) - 40-45 ----- Minotaury, Krasnoludy (kopalnie w okolicach Kazo) - 45-55 ----- Cyklopy (45 shielding i dobry eq; Mount Sterum) - 55(+) ----- Monki (summon), Cyklopy (45+ shielding; Mount Sterum) - 65(+) ----- Monki (summon), Cyklopy (Mount Sterum), Gracz - 70(+) ----- Gracz, Monki, Geomancer (kopalnie?, Tringle Tower) - 85(+) ----- Gracz, Geomancer |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrob 50 shielda i lec na geomancera z jakims kumplemn (sorcem czy cos)
albo samemu na geo jak sie idze na questa (2x guard + geo) przejmij tam 2x posion spidery stajesz w odleglosci 3-5 kratek od geo zeby lal ps'y i lejesz sobie do zasranej smierci ![]() |
![]() |
![]() |