|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Mam pala 11 lvl i do niego 400 kamyczkow mam juz skile 57/45 . jeszcze mam blue robe plaate legi guardian shield crusader helmet crown helmet i nagle zachailo mi sie Knightem grac czy oplaca mi sie robic teraz knighta bo pal tak jak by mi sie znudzil ;/ ?? prosze o odp z gory dzieks
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() allegro kid...
Graj pallem bo knightem ci sie by nie chcialo skillowac sorki za brak polskich znakow |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zmieniaj na knighta! Tylko później nie płacz na 20 lvlu, że podoba ci się jednak sork. Po twoim nastawieniu widać, że raczej nie wbijesz jakąkolwiek postacią 50+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2009
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Endik Pall
Profesja: Paladin
Świat: Titania
Poziom: 36
Skille: 76/62
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Graj pallkiem.. sprzedaj b robe, kup belted cape. a za reszte kasy kamienie..
Wbij skilla 75 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie rozumiem jak można "łatwo paść". Jak umiesz grać i nie chodzisz na potwory, które wezmą cię na hita, oczywiście gdy umiesz grać, nie padniesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2009
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Endik Pall
Profesja: Paladin
Świat: Titania
Poziom: 36
Skille: 76/62
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() @up
Jeżeli to pvp to łatwo: Pk teamy, pk, Kick, trap.. jest wiele sposobow.. taki 11 lvl nie ma za duzo hp i mozna go zbloczyc prawie na wszystkim.. Dlatego ja polecam wbic najpierw ten 20lvl potem zajac sie skillami. |
![]() |
![]() |