|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema! Mam pewien problem. Sciagnalem sobie programik z orginalnej strony do nagrywania filmow(TibiaCam). Chcialem sobie do filmiku zrobic podklad muzyczny. Zaznaczylem aby nagrywalo dzwiek. Po nagraniu filmiku, uruchamiam filmik a tutaj jakies szumy w glosnikach.... Prosze o pomoc. Co zrobic aby w programie Tibia Cam nagrywac dzwiek? Iz troche tu jestem i znam niektorych uzytkownikow to prosze o nie skladanie odpowiedzi typu:
- "Jest wiele poradnikow, poszukaj na www.google.pl" - "Opcja szukaj nie boli" - "Ale noob nie chce ci sie szukac" - "Temat do zamkniecia jest bardzo duzo poradnikow" Jezeli twoja odpowiedz ma wygladac podobnie jak te cztery wyzej to poprostu nieodpowiadaj. Z gory dzieki za pomoc. Pzdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Słitaśny Krulik
|
![]() http://lmgtfy.com/?q=Program+do+robienia+film%C3%B3w
@down Ten link tutaj jest od ho-ho. Jeszcze przed nowym rokiem go widziałem parę razy. Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 16-06-2009 o 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 132
|
![]() @up
W końcu z forum blackdtools automatyczne google doszło tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie zale. Czytajcie ze zrozumieniem. Nie chcialem do huja mac wafla szukac tylko chcialem konkretna strone. PS. I tak nie znalazlem-.-
|
![]() |
![]() |