|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Wiec ja bym chcial sie dowiedziec z jakimi skillami knight mogl by blokowac jakies rare potworki...
Prosze nie pisac ze taki temat byl blablabla use the power of use.. Racja byl taki poradnik ale byly tam ww, witch itp.. Chcialbym sie dowiedziec z jakimi skillami, eq i lvlem knight moze blokowac: a)Hero (ok. ile uh na blok ile na solo, skille, lvl) b)Necro (to samo co up) c)Black Knight (to samo) d)Dragon Lord (to samo) e)Gs (to samo) Jezeli ktos moze prosze stworzyc poradnik lub NORMALNIE odpowiedziec @down Dzeki za commenta o to mi chodzi tylko by jeszcze podac skille... W tym temacie chodzi mi o watpliwosci knightow na 35-50lvlu... Btw. PROSZE O TO BY NIE WYPOWAIADALY SIE NOOBY PONIEWAZ ODPOWIEDZ BEDZIE TAKA: "taki temat byl" A PISZA TAK PONIEWAZ GOOWNO WIEDZA ^^ Ostatnio edytowany przez Hengar - 30-12-2004 o 21:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() Hero- 35+lvl skille 70+/70+ 1-3 uh (zalezy jakie lvl maja paladyni)
Necro- nie iwme nigdy nie bylme z blokerem ale podobnie jak hero BK- nigdy nie widzialem go na oczy DL-36+ dobre skille dosc duzo uh(wiecej niz 5 na 1) i dobre eq GS- to samo co dr.unknow to wszystko tyczy sie 1x spown dle 2x spown to 60+ Ostatnio edytowany przez Dezerter De'War - 30-12-2004 o 21:07. |
![]() |
![]() |