|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() Oki no to tak
Nie wiedzialem gdzie ten temat wstawic , wiec wstawilem go tutaj Mam problem z Tibią , a mianowicie po zainstalowaniu i próbie odpalenia pojawia sie komunikat w ramce : "Video surface allocation failed. (Error Code 13) Please choose another video graphics mode." po wciśnięciu OK pojawia sie drugi komunikat : "Runtime Error! Program: D:\Program Files\Tibia\Tibia***** This application has requested the RunTime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support Team for more information." Ma ktoś pomysł jak to zwalczyc i odpalic normalnie Tibię ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Świat: Titania
|
![]() Odinstalowywałem , i instalowałem na obu posiadanych dyskach , a sterowniki postaram sie jutro przeinstalowac , i sprawdze to , nigdy problemu nie mialem , dopiero po formacie kompa
![]()
BialyOleander |
Ta wiadomość została usunięta przez Slythia.
Powód: geniusz
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() Zajrzyj do FAQ: Klient Tibii i znajdź tam odpowiedź na swój problem. Ten temat był poruszany bardzo wiele razy.
|
![]() |