|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Ostatnio naszła mnie straszna chęć pograć sobie w Tibie. Nie grałem już kupę czasu (może nawet około 2 lat) i tutaj pojawiają się schody. Jestem sobie 53 palkiem i w moim backpacku dalej znajdują sie UHy i zwykłe mana fluidy (do leczenia), a w depo 2 bp bolców. Czuję się kompletnie zagubiony. Dużo, bardzo dużo się ostatnimi czasy pozmieniało i nie wiem jak grać, czym się leczyć, jaki nosić eq, jakiej broni używać... Liczę na waszą pomoc, ewentualnie linki do jakiś adekwatnych poradników. Niestety jak do tej pory nie znalazłem niczego odpowiedniego w tej sytuacji. Dzięki. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jak chcesz sobie prześledzić zmiany poczytaj:
http://tibia.pl/strona/art-change_log + http://tibia.wikia.com/wiki/Update |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Najlepiej jak byś poszukał na tibia.pl rzeczy które dodają Ci pewnych umiejętności. Takimi rzeczami są hełmy, pancerze oraz spodnie. Na pewno któreś z nich spodobają Ci się. A co do bolców to używaj ich, choć teraz są wprowadzone nowe rodzaje Spearów ale to możesz poczytać na forum. UHY? Zostaw je, tak samo jak i manasy.
Poczytaj tutaj, jak i również w przyklejonych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Okej, dzięki, ale zmiany zmianami. Przydałby mi się ktoś taki, kto mi odpowie krótko, lecz treściwie, na te pytania
![]() edit: dzięki Edwardo za cenne informacje. Pytanie: mówisz, żeby "trzymać uhy" w sensie ich używać? Czy trzymać w depo, bo są teraz "rare"? Tak samo manasy? Ostatnio edytowany przez alienated_player - 25-06-2009 o 01:01. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dreamland Traveler
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 151
Skille: 89/81
Poziom mag.: 8
|
![]() UP: Jeśli te manasy to 'mana fluidy' to owszem, są rarowate. Teraz są inne, dostaniesz je w każdym sklepie magicznym. Uhy nie są 'rarowate', to dalej zwyczajne runki ;p
DOWN: Ludzie potrafią być okrutni...
Nie graj zbyt długo, bo... ![]() ... BO PLECY CI PĘKNĄ!!! Mój temat na TibiaML -> http://pl.tibiaml.com/forum/showthread.php?t=18039 Ostatnio edytowany przez Miuek - 25-06-2009 o 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
![]() @Down i 2 down Wy jeszcze nie wiecie o co chodzi? xD Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 27-06-2009 o 11:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie wiem czym ty się tu podniecasz.... @topic Powiedz jakie teraz masz eq. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() A skąd weźmiesz teraz mana fluidy? Przelać się nie da.
![]() |
![]() |