Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-06-2009, 07:40   #1
Sobolus
Guest

Domyślny Problem prosze o odp

Mam taki problem poniewaz mam w C/windows/system 32 2 pliki o nazwie services.W jednym ikonka wyglada jak taki bialy kwadracik a w drugim jakies 2 narzedzia niewiem co to jest.Boje sie ze to moze byc keylogger albo jakis wirus bo wiem ze kiedys mialem keyloga i usuwalem hjiijackthisem i skanowalem jeszcze wieloma programami i niewiem czy keylogger jest usuniety czy nie a chcialbym grac w tibie ale sie boje
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-06-2009, 16:36   #2
Artorth
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 06 2009
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artorth
Profesja: Paladin
Gildia: szukam
Świat: Refugia
Poziom: 15
Skille: 51/38
Poziom mag.: 5
Domyślny

Próbowałeś może Spybotem Search and Destroy u mnie wszystko wynajduje przy najnowszych aktualizacjach i moich ustawieniach na szukanie wszystkiego typu śmieci i złośliwego oprogramowania na komputerze. Jeśli to nie pomoże to ściągnij sobie NOD 32.
Artorth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-06-2009, 12:21   #3
S.T.E.K.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006

Domyślny

To pliki systemowe. Skąd podejrzenie, że wirus? System wariuje? Coś zżera zasoby? Następnym razem zamiast tworzyć tematy w złych działach poproś kogoś kto ma więcej niż 10 lat (sam pewnie nie masz aż tyle...) żeby ci poszukał na Google informacji o podejrzanym pliku.
S.T.E.K. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania