|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() czy ktos muglby mi pomuc,mam problem z zalozeniem paca a dokladnie co czeba wpisywac w odpowiednie rubryki a niechce mi sie szukac tego wszystkiego po slowniku
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Grr
Slownik w łape, a nie ze ci sie nie chce :/ nikt nie jest twoim tlumaczem a jak masz z tym problem to sobie go rozwiąz a nie zawracasz glowe ludziom -.- |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() company - firma/przedsiebiorstowo...
Moze bys chociaz napisal czego nie rozumiesz a nie drzesz jape z niewiadomego powodu... a to ze ci sie nie chce jest twoim problemem nie naszym...
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm a nie lepiej use magic option "szukaj" ? :> Jest taki temat poszukaj...
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Moderatorze, ty to widzisz i nie grzmisz?
1.Bylo. 2.Sa slowniki. 3.Jezeli nie znasz angielskiego to nie graj w tibie bo przez takich analfabetow potem polacy maja opinie noobow.