|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2009
|
![]() Witam,
sciagnołem tibie 8,50 , gdy probouje urouchomic tibie, nic nie wyskakuje, wchodze zobaczyc (Ctrl + Alte + Delete) czy jest proces Tibi, Jest ale tylko przy uruchomieniu, na 3 sek i znika, nie wiem co moge w tym wypadku zrobic, mam windowsa profesionala, laptopa Dell'a. Dodam, ze tibia 7.6 mi działa ![]() Oczywiscie licze na pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikt nie pomoze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie czas to pieniadz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Zrób skanik z HijackThisem ( http://www.hijackthis.de/ ) i wklej go na tamtą stronkę. Wyświetli ci się lista złych i neutralnych procesów. Byćmoże, że masz programik blokujący Tibię, lub to wina sterowników.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Format dysku mialem 2 dni temu
![]() Dobra juz poradzilem, znalazlem storone z sterownikami dla Della, teraz pytanie jakie sciagnac? http://support.euro.dell.com/support...g=PO&TabIndex= Dodam, ze jesli wejde w folder tibi i klikne na Tibia.ekse> lpm>uruchom jako>i klikne ok. to wyskokuje błąd. [IMG] ![]() Ostatnio edytowany przez Carllberg - 07-07-2009 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem w czym moze lezec problem, pamietam, ze tibia 8.42 mi chodziła
![]() ![]() %Edit UP. tylko chodzi w jakiej kategori(Category) mam wybrac bo jest ich tam duzo ![]() Ostatnio edytowany przez Carllberg - 07-07-2009 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Daj parametry kompa, a nie się pytasz które stery ściągnąć...
A na tym obrazku jest zwykła rzecz. System nie może znaleźć drogi do twojej Tibii. Wpisz se asasdasdas.ekse to napewno to samo ci wyskoczy
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Klikasz na ikonkę Tibia prawym > wlasciwosci i do sciezki dopisujesz albo " engine 0" albo " engine 1" albo " engine 2".Sprawdz wszystkie 3 mozliwosci moze sie uda.Pamietaj ze przed "engine" jest spacja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Patryn Dzieki wielkie podziałało
![]() |
![]() |
![]() |