![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Zamieszcze tu moje grafiki może nie są zbyt interesujące
![]() ![]() To jest 1 armor trochę czerstwy hehe. teraz next ![]() ![]() Też taka sobie ale lepsza ;p I jeszcze 1 ![]() ![]() ![]() ![]() I teraz ostatnia mojim zdaniem jest dorodna ![]() ![]() I to tyle proszę o komentarze i nazwy dla tych armorów sam nie wymyśle bo jestem nie twórczy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() heheh tamten 1 arm. coś się nie wkleijł wtedy o to on
![]() Jak jeszcze raz nie wyjdzie nie wkleje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwszy pancerz
![]() Shit plx. Beznadziejne kolory, wygląda jak zamrożona... Człowieku... To jest ohydne. Drugi pancerz ![]() Wymazałeś dolną część oraz ręce i to nazywasz nowym pancerzem? -_- Trzeci pancerz ![]() Żenada. Wygląda gorzej od pierwszego. Bo to jest pierwszy pancerz, tylko że pokolorowany na inne kolory. Wygląda ohydnie. Czwarty pancerz ![]() Najlepszy. Nareszcie są kontury. Ale kolorki i te odbłyski żałosne... Nie bierz się za grafiki, bo ci to nie wychodzi zdecydowanie.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 31-12-2004 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2004
![]() |
![]() Obrzydliwe te twoje rysunki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() mi sie druga podoba nawet ale tylko gdy autorowi chodzilo zeby ta zbroja byla ZAMROZONA
PS jestescie uzaleznieni od konturuw ![]() Ostatnio edytowany przez Polny Lowca - 01-01-2005 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() zamarznięte pancerze... worek z kostkami lodu.. skala od 1 do 10.. 2
ten czerwony coś tam.. to tandetne odwrócenie kolorów tego 1 shit'u skala od 1 do 10.. 1 (wygląda jak niewygląd) ten fioletowy coś..skala od 1 do 10.. 4 (o ile to winogrono) Cytuj:
sam tez robie błędy... ale to raaaaazi! Ostatnio edytowany przez limenu - 01-01-2005 o 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Nie przejmuj sie tymi krytykami
![]() ![]() 1-long-sleeved ice armor 2-ice armor 3-long-sleeved lava/fire armor(jak kto woli ![]() 4-diament albo amethyst armor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Randleman
Właśnie krytyka jest po to by pokrzepiać... Jak chciałnie być krytykowanym to mógł się nie rejestrować tu. Cytuj:
I w ogóle to czemu tak wszystkich bronisz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poza tym, jak chciał się dowiedzieć czy dobrze rysuje, to do tego służy temat "Pierwsze grafiki". Nie po to jest przyklejony, do cholery!
![]() |
#10 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Kiepsko, kiepso, kiepsko, ale coś mi się zdaje, że jak troche pocwiczysz to będzie ładniejsze, Aha, różnica między arm 1 a arm 3 to tylko "odwruć kolory"......
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Torun
|
![]() Cytuj:
krytyka ma pokrzepiac...ale chyba nie o taka tu chodzi :/
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Po 1 rozchodziło mi sie o to aby ta zbroja wygłądała jak zamrożona a 2 jak by do niej wlano lave. Po 2 nav czy nas czy jakoś tak twój star... sam jesteś ożbydliwy. Jest bez kontór poniewaz chciałem aby wyglądały jak najbardziej realistycznie .
|
![]() |
![]() |