|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
Lokacja: Venore,Warszawa,UAE
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bloody Warrior
Profesja: Elite Knight
Gildia: <brak>
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 75/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Siema!
Troll Sabotage quest - jeden z wielu tibia tales quest nie jest dokonczony. (Nie pisze ,,completed'') Napisali mi w quest logu ze odnalazlem naszyjnik i oddalem i w zamian dostalem:22:12 You see an elvenhair rope. It weighs 6.00 oz. A jest napisane ze ten troll szuka lady troll nadal. Ma ktos jakies pomysly jak dokaczyc ten quest? CHODZI MI O TO ZE W QUEST NIE JEST NAPISANE COMPLETED! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Stan: Niegrający
|
![]() I cio? Bendźjeż blakadź?!
Jesteś 'completed-o-maniacem', żeby zawsze pisało completed? Oczywiście jak w każdym update'cie CipSoft coś zrypał, i w tych nowych questach nawet jak przejdziesz, to nie pisze completed, może to naprawią. Co, powiesisz się przez to? :s ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() up. czy w twojej mózgoczaszce nie znajduje się coś, co by mogło wymyślić, że nie pisze tam 'completed' dlatego, że do tego questa zostanie coś dodane/lub faktycznie musimy coś jeszcze dla tego trolla zrobić? No i czy nie sądzisz, że to "zrypane coś" powinno zostać naprawione przez Cipsoft w ostatnim update?
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2009
|
![]() Nie chcę zakładać nowego tematu, więc:
Co do questów w Tibia Tales to od jakiego lvla i skilli jako knight dam rade zrobić wszystkie questy FACC'owe oprócz tego od 35lvl'u ??? A szczególnie tego z Mining Helmet i Mino Towerem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() To jest banalne,mysle ze mining helmet zrobisz na 20lvl.
|
![]() |