|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2009
|
![]() Siema! Zrobiłem wszystkie 6 misji Scatterbrained Sorcerer Questu. Teraz zostało tylko tasks u Eclesiusa. Pisze do niego: Hi Task I have five tasks which, ideally, need to be done once a day. Sweep the house, polish my crystal ball, feed my fish, exterminate bats and prevent the apocalypse. ... ... wow, I remembered them all. Now if you remember to do them and I remember to pay you for it, I think we'll all be very happy! ... Just remind me of the task you wanted to do and go right ahead, uh... what's your name again? Mój nick No i nic dalej nie pisze, niewiem co zrobić! Napewno to jakieś zadanie, lecz niewiem co zrobić. Proszę o jakiś spoil. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
|
![]() no wypowiedz zaciemnione slowo - najprostsze rozwiazenie na chlopski rozum;]
@Edit Swoja droga chamska ta 3 misja i w zasadzie po nic ![]() Ostatnio edytowany przez Eruin - 18-07-2009 o 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Stan: Niegrający
|
![]() Jak zrobić 2 misję? Zabić skunksa?! Jestem 19 lvl FACC i jest to non pvp -.-
Wiec jak mam to zrobic? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzdz<znakusie>
@up jak go zabijemy?, to non pvp :/ Ostatnio edytowany przez Maciej'ka - 18-07-2009 o 05:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() na non pvp nie da sie walic summonow ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
|
![]() bzdura - przeciez atak na summona nie jest liczony jako pvp - naprawde tak jest?
a nawet jesli to swojego summona tez nie mozna? no bo to troche glupota... <wybaczcie - nie gram na non-pvp, to sie nie znam ![]() |
![]() |
![]() |