|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otóż wiedziony pewnymi okolicznościami założyłem nową postać na Harmonii. Na razie jest cienka. Oto i jej życie.
9lvl ![]() Distance ![]() I jeszcze raz ![]() Magic lvle 3 ![]() 4 ![]() Shielding ![]() Best hit ![]() Aktualne skille i eq ![]() Niedługo zrobię więcej SS i wtedy je dorzuce.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2004
![]() |
![]() Troszke nudnawa ta histroia (za malo zycia, akcji). Ale pomysl wedlug mnie bardzo fajny. Miejmy nadzieje ze nastepna czesc bedzie ciekawa ;].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() MOgłeś dać więcej ale może być
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Nom strasznie nuuudne (Gratz avansów bo poza nimi nic nie ma) czekamy na więcej.... z zapałem... LOL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Charnobyl
![]() |
![]() Ja pierd**e jakie zajefajne miejsce z trolami ja też teraz musze lać trole (low lvl - 9 ) a niemam gdzie bo wszycho zajete
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez []Artimos[] - 01-01-2005 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Haha ale SSy gratz advance -.-
O widze tu slynne brass legi ktore kupiles od goscia za 250gp nie no gratz gratz lol ![]() @up: ![]() Zaczynamy od podziemi ab'dendriel. Kropką zaznaczylem miejsce gdzie trzeba zejsc w dol. do podziemii schodzimi jednym z 3 wejsc (jak to widac na mapce) ![]() Dalej idziemy w kierunku polnocnym. Jak widac na mapce u tego NPC mozemy kupic klucz do kopalni za 50 gp. Dalej idziemy do bramy kopalni, sa tam 4 poziomy na ktorych jest duzo respow troli ![]() Sorki za powtorzenia ![]() Obrazek chyba wszystko tlumaczy ![]() @down: Bylem niedawno w cyclops camp ale jeszcze za maly shielding ![]() Ostatnio edytowany przez Zamkniety w domku - 01-01-2005 o 12:57. Powód: Kupa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UpUp To są jaskinie pod Ab'dendriel, schodzi się schodami. Kupujesz klucz do nich za 50gp.
@Up Jesteś na tych screenach Zamkniety ![]() Topic: Akcja jeszcze będzie tzn. za jakieś 5 distów udaję się z Zamknietym na cyc hunt. Mam nadzieje, że będzie fajnie.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() SSy z dzisiejszego cyc hunt plx plx plx. Narazie solo bo musi mi shielding skoczyc do 50
![]() |
![]() |
![]() |