|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2009
|
![]() Witam , posiadam druida 17 lev i zamierzam wbić 27 i robić monki dla mojego palla . I posiadam pare pytań o to one :
1. Od jakich skilli skillować na 1 Monku? 2. Do jakich skilli wytrzyma mi 1 monk? 3. Kiedy zacząć skillować na 2 monkach? 4. Jak skillować żeby bić monka dość często? 5. Chciałbym jak najszybciej wbić skille ~70/xx Z góry dziękuje za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 1. jak długo tylko chcesz
2. wytrzyma każde 3. przed 90 nie ma po co zaczynać, choć nie jest to konieczne 4. monka muszą przed Tobą atakować 2 stworki (szczóry, pająki czy coś) 5. bierzesz speary i jazda z monkiem, do 70 nie muszisz nawet używać kamieni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 100/83
Poziom mag.: 20
|
![]() Ja tylko dodam, że na 90+ jeden monk może być za słaby, bo czasem dostaje on taką blokade, że przez parę minut się nie leczy.