|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() ok potrzebuje pomocy doswiadczonych graczy (obeznancych z tibia i wplywem konfiguracji kompa na jej dzialanie)
problem widac na ssach ss1 ss2 ss3 zupelnie jak bym sie lanczyl z serverem ale na tym koniec. Umnie klijent stoi a w tibi mnie widac... Jeszcze wczoraj rano tibia smigala jak rakieta ![]() mam win 2k rive tnt (16 mb) 128 ramu amd diuron 700 Najprawdopodobniej samo przejdzie ale JEZELI ktos wie w czym tkwi problem i zna sposob na unikniecie jego powtozen w przyszlosci moglby udzielic mi tej rady. Z gory dziekoje.
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() u mnie ten problem wystepuje kiedy mam baaardzo wolne polaczenie . po kilku godzinach ,kiedy net dzialal juz normalnie ( czyt. szybko ) wszystko bylo w porzadku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Moze masz za bardzo obciazona sieć... Wyłącz wszystkie programiki typu GG i postaraj sie zalogować na nowo... innych pomysłów nie mam
![]() P.S. Jak ci sie nie uda to mzesz mi dać swoją postać (i tak juz nie bedziesz grać tym palkiem no bo jak) ?( P.P.S. j\k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POZdrAWiaM ------ Edit by Gremlin To jak upomnienie za propozycje "handlu" postaciami? ![]() |
![]() |
![]() |