![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam!
Temat powstał z myślą o tych którzy chcą zakupić jakiś przedmiot na dowolnym serwerze. Wystarczy napisać ogłoszenie, oto wzór: * Nazwa przedmiotu * * Proponowana cena * * Nick z Tibii * * Miasto * * Serwer* W przypadku gdy ktoś będzie zainteresowany sprzedażą przedmiotu proszę odpisać w tym temacie lub w Tibii. Do zamieszczających ogłoszenia: po zakupie itemu prosiłbym o edytowanie swojego postu i dodawanie na dół: * Kupiono * Mam nadzieje, że temat się rozwinie i będzie pożyteczny. Ostatnio edytowany przez RailChris - 05-08-2009 o 19:02. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 135
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Niestety, nie pomogłeś...
@edit Założyłbym się, że w dziale handel jest o wiele większy porządek, niż byłby tutaj... Ostatnio edytowany przez Artur0 - 05-08-2009 o 19:17. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Rozwinąłbym to o listę ofert. Każdy, który napisze tu posta, kopiuje listę z posta wcześniej + dodaje swoją ofertę. Dzięki temu powstanie aktualna lista, która oszczędzi szukania, gdyby temat się rozwinął.
Nie będę się czepiał, że jest dział handel. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wiem, że jest temat handel, ale tutaj możemy zebrać wszystko razem
![]() A lista to naprawde dobry pomysł, będę ją edytować w pierwszym poście. Ostatnio edytowany przez RailChris - 05-08-2009 o 19:18. |
![]() |
![]() |
#5 |
Blondynka
|
![]()