Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-01-2005, 11:36   #1
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny GALANA WAR: Corentiros vs Alliance

A więc jakieś dwa dni temu rozpoczeła się wojna Corentiros kontra Patriots & Messiah. W core pozostało 7 starych członków + jakiś 30 nowych, głównie naszych rodaków (w tym ja), po przeciwniej stronie stoją głównie szwedzi, czyli Patriots + starzy członkowie Core~. Wszyscy któzy stoją przeciwko nam krzyczą, że walczą przeciwko PA przez Sugusit'a, Jejihev'a i Xerizezo. Jednak sami są wielkimi PA i nie raz miałem z nimi problemy... Natomiast z 3 osobnikami wymienionymi powyrzej nigdy. Dlatego stoje po tej stronie a nie innej. Jest jeszcze inny powód potwierdzający to czemu stoimy po stronie Corentiros. Jest to walka o własne dobro. Bo jeśli Core~ wygra to zostanie nam tylko 3-4 potęrznych ludzi którzy mogą nam zagroźić, a jeśli wygra Patriots & Messiah to zostanie nam takich ludzi około 15 i w dodatku za nami nie przepadają. Umieściłem ten temat nie po to żeby opisać całą wojne, ale żeby w skrócie przedstawić sytuacje i jeśli chcecie wiedzieć soc więcej dawajcie pytanie w tym temacie.

Puki co w wojnie Corentiros vs Alliance prowadzimy 13:2.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2005, 11:47   #2
Div
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 12 2004

Domyślny

Hmmm... Po stronie Core~ stoi, także mój kumpel. A więc tym bardziej życzę wam powodzenia. Zresztą macie po swojej stronie, dobrych (może nawet bardzo) taktyków, mówię tu oczywiście o Torosach
stary 02-01-2005, 12:40   #3
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Div
Hmmm... Po stronie Core~ stoi, także mój kumpel. A więc tym bardziej życzę wam powodzenia. Zresztą macie po swojej stronie, dobrych (może nawet bardzo) taktyków, mówię tu oczywiście o Torosach
Co do taktyki masz raceje, ziomki ładnie planują... Mimo, że tamci maja przewage w hight lvlach to i tak prowadzimy wielką różnicą... Teraz nadszedł czas by zabić któregoś z tych hlvl...
stary 02-01-2005, 13:02   #4
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Domyślny

Nowośc 13:4, przed chwilą padłem ja i Kaffewo... w bardzo podstępny i nie fer sposób, skoro oni nie potrafią walczyć fer to będzie teraz z nimi cienko...
stary 02-01-2005, 14:01   #5
voolygar
Użytkownik Forum

voolygar's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004

Domyślny

mam wielka nadzieje ze z kim innym bedzie cienko , ladnie sie zabrali za zabijanie noobow ktore dolaczyly moze to im uswiadomi ze nie mysla ,
po 2 muahah z tego co napisalem to planujecie sie do ownowania po wojnie wydupiajac corentiros ale bez patriowot i mesiashow tego nie zrobicie bo jetsescie LAJZY! najwiekszy lv to chyba 69 wiec gowno zrobicie!!
swoja droga moge to przetlumaczyc na forum galany w tibi.com n iech sie dowiedza jakie plany macie , dobra koncze bo az sie niedobrze robi gogo polacy do lizania dup corkom !
voolygar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 14:27   #6
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez voolygar
mam wielka nadzieje ze z kim innym bedzie cienko , ladnie sie zabrali za zabijanie noobow ktore dolaczyly moze to im uswiadomi ze nie mysla ,
po 2 muahah z tego co napisalem to planujecie sie do ownowania po wojnie wydupiajac corentiros ale bez patriowot i mesiashow tego nie zrobicie bo jetsescie LAJZY! najwiekszy lv to chyba 69 wiec gowno zrobicie!!
swoja droga moge to przetlumaczyc na forum galany w tibi.com n iech sie dowiedza jakie plany macie , dobra koncze bo az sie niedobrze robi gogo polacy do lizania dup corkom !
Pwoedziałem, że wybralismy mniejszcze zło bo gdy wygra core zostanie tylko 3-4 PA, jak wygra patriots to z 15, a nie że mamy plany roz***ać core po wojnie. Czytaj ze zrozumieniem!
stary 02-01-2005, 19:01   #7
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Domyślny

No co nikt nie ma pytań, ani niechce nam powiedzieć jacy to my jesteśmy głupi albo nienormalni, że pomagamy Corentiros?
stary 02-01-2005, 19:12   #8
lady arkadia
Użytkownik Forum

lady arkadia's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Dziwnów

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 50
Skille: 96/96
Poziom mag.: 7
lady arkadia ma numer GG 1277151
Domyślny

Ja mam do ciebie male ale, corentiros wzielo do siebie was tylko po to zebyscie byli miesem armatnim na tej wojnie, ja jestem po stronie patriots bo to wasza gildia zabijala tych ktorzy chcieli sie wybic z lvlem bo bali sie konkurencji, corentiros jest jak del'toro. I tak nie bedziecie rzodzic galanom wiecznie bo tak jak del'toro kiedys przegracie.

Ostatnio edytowany przez lady arkadia - 02-01-2005 o 19:13.
lady arkadia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 19:15   #9
Rarisu|Klim
Użytkownik Forum

Rarisu|Klim's Avatar

Data dołączenia: 04 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lady arkadia
Ja mam do ciebie male ale, corentiros wzielo do siebie was tylko po to zebyscie byli miesem armatnim na tej wojnie, ja jestem po stronie patriots bo to wasza gildia zabijala tych ktorzy chcieli sie wybic z lvlem bo bali sie konkurencji, corentiros jest jak del'toro. I tak nie bedziecie rzodzic galanom wiecznie bo tak jak del'toro kiedys przegracie.
Dokladnie jak Cor~ wygra Galana bedzie jak druga Isara Beda same PA.A tak po za tym to nie wiem po co dolaczyliscie sie do Cor~ tylko zeby miec wiecej dedow na liscie?
Rarisu|Klim jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 19:31   #10
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rarisu|Klim
Dokladnie jak Cor~ wygra Galana bedzie jak druga Isara Beda same PA.A tak po za tym to nie wiem po co dolaczyliscie sie do Cor~ tylko zeby miec wiecej dedow na liscie?
Tylko zauważ, że w tym core co ja jestem teraz i wszyscy moi kumple pozostało tylko 4-5 starych członków. Wszyscy pozostali (starzy) członkowie core~ dołączyli do patriots & messiah, więc obojętnie kto wygra ci najwieksi PA ze starego core pozostana... a ja akurat wole tych co zostali w core
stary 02-01-2005, 19:34   #11
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lady arkadia
jaka nasza gildia??? zauwaz tak jak to napisalem przed chwila w poprzednim poscie ze to stare core wybijalo ludzi ktorzy szli z lvl do gory i chcieli sie wybic, wiec obojetnie ktora strona wygra oni i tak pozostana. Jak napisalem na poczatku - wybralem mniejsze zlo (mam nadzieje)
stary 02-01-2005, 19:36   #12
voolygar
Użytkownik Forum

voolygar's Avatar

Domyślny

Catrishia edit kotku :>
stary 02-01-2005, 19:38   #13
Myshacheq
Użytkownik Forum

Myshacheq's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)

Myshacheq ma numer GG Nie,trojany rozsyłaj
Domyślny

Robicie z siebie popychadła, wszyscy z rangi Soldier zostaną pewnie wydupceni zaraz po wojnie... Za mało ludzi do walki mieli to wzieli byle kogo, ida na ilośc a nie na jakość. Wierze, że wiecie co robicie i walczycie broniąc pokoju i ble ble ble

PS: Jest już temat o wojnie na Galana
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21809

@up
Za bardzo sie podniecił
stary 02-01-2005, 20:21   #14
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok

Shin Chan ma numer GG 1558308
Domyślny

hehe

Mam Kumpli zarowno w Cor jak i w Alliance , tak samo jedni i drudzy pytali sie o invita

Prawda Jest Taka ze Atnaz i Isacilia Stworzyli potezniejsza Grupe niz Cor i teraz DT sraja w pory , sugusit jest po haku zjechany do 62 lvl i niewiele moze zrobic xer to palek ,atnaz -knight w duelu nie ma szans

po za tym cat tak bardzo czekales na nowy server wiec dlaczego wracasz na stary!?

PA sa wszedzie nie tylko galana isara

POwodzenia , szkoda postaci na bezsensowna wojne

Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!
Shin Chan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 20:32   #15
voolygar
Użytkownik Forum

voolygar's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shin Chan
hehe

POwodzenia , szkoda postaci na bezsensowna wojne

nie przyszlo ci do glowy ze po wojnie , kiedy np patrioci przegraja nic juz nie powstrzyma corkow ?? i zaczna na***ywac mocne gildie ktore byly neutralne i wtedy to juz gowno da laczenie sie bo niebedize kogo przylanczac
stary 02-01-2005, 20:54   #16
Nerevareen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Domyślny

Ehhh w Cor jest teraz prawie cały ex Kodex[spooora grupa byłych FA], btw czemu po twoim powrocie Cat wszystko się rozpadło? Hmmm...podobno miałaś unikać konfliktów z Cor a tu proszę mały misz-masz z polskimi gildiami [Ulica Sezamkowa itd] i wszyscy polacy pchają się do Cor, szwedi nas zjednoczyli!
Prawda taka bez was Cor nie ma szans w te pare odób. Ciekawe, ciekawe. Czyżby historia Galany miała być ciekawsza od Isary?
Napewno bardziej polska. Ale profity z ewentualnego zwycięstwa nie wam przyjdzie zbierać, po wojnie wrócą "neutrali" a wam się powie dowidzenia...

Good luck mięso armatnie
Nerevareen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 21:14   #17
Keleborn
Użytkownik forum

Keleborn's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2004
Lokacja: Dębica

Keleborn ma numer GG 1728655
Domyślny

Powiem tak jestescie tylko pionkami w tej wojnie. Po jej ucichnieciu zostaniecie wyzuceni na zbity pysk i zapomnieni ale dalej bedziecie narazeni na ataki tej drugiej strony. Zaufaj mi tak bylo na Isarce, Aurerze. Na Titanii chociaz bylem po zwycieskiej stronie ta 2 przegrana strona nie dawala mi spokoju a moi "sojusznicy" nawey nie ruszyli palcem zeby mi pomuc bo niby juz bylo po wojnie i nie bylem juz potrzebny. Corentinos tez tacy sa. Wiekszosc silnych klanow na Galanie np. byly Kodex, Champions Of Olymp, Grunwald mimo zaproszen do wojny zostala neutralna bo wiedza jak bedzie po wojnie

Ostatnio edytowany przez Keleborn - 02-01-2005 o 21:17.
Keleborn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 22:06   #18
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Domyślny

LUDZIE CZY KTO KOLWIEK PRUBOWAŁ ZROZUMIEĆ NASZĄ SYTUACJE??? CZY TYLKO SŁYSZELIŚCIE PLOTKI I PIER***ICIE SWOJE ZAŚLEPIONE ZDANIE???

A teraz spokojniej... Patrzcie jeśli odejdziemy (wszyscy Polacy, stary Kodex, FA itp.) od Corentiros to Patriots i spółka wygra i fakt wynik będzie taki, że pozbędziemy się 2 największych PG i PA z Galany (Xerizezo i Jejihev), Sugusita nie licze bo on jest po hacku i tak już nie będzie grał, tylko pomaga na wojnie. No i "TEORETYCZNIE" (jak wszyscy tutaj są święcie przekonani) pozbędziemy się całego PA, Galana będzie pienym światem i będziemy mogli spokojnie grac (lol?).

Ale teraz spójrzcie na to z drugiej strony. Patriots wygrywa, Core przegrywa, pozbywamy się tych 2 PA, ale pozostaje ich dużo więcej (Rash'nor, Atnaz, Isacilia, Konda, Xees, Xisso, Kestro, Oen itd.) i mieliśmy już z nimi nie raz problemy.

I wtakiej sytuacji my jesteśmy narażeni na wieksze niebezpieczeństwo, gdy wygra Alliance. Bo jeśli nawet Core~ (czyt. Xerizezo i Jejihev) wyrzucą nas (wszystkich Polaków) z gildi to nie będą się nam w stanie przeciwstawić bo wtedy my zrobimy naszą gildie, która będzie potęrzniejsza od ich... więc wątpie żeby nas wyżucili z Core bo wtedy stracą większość swojej mocy i sami w dwójke nie będą mogli rządzić.

A jeśli wygra Patriots to wtedy my będziemy musieli stworzyć własną (Polską) gildie i nie będzie ona im doruwnywała bo ich będzie 15-20 czy więcej....

LUDZIE! Patrzcie, w przyszłośc a nie na to co było i co jest w tej chwili... trzeba trochę przewidywać co się będzie działo...

Ktoś tutaj napisał, że historia Galany może być bardziej ciekawa i zawiła niż historia Isary... tak owszem to bardzo możliwe i przedewszystkim wogóle możliwe dzięki NAM graczą, bo to my ją tworzymy!

Pozdrawiam,
CATRISHIA.

Ostatnio edytowany przez Catrishia - 02-01-2005 o 22:09.
Catrishia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 22:36   #19
voolygar
Użytkownik Forum

voolygar's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Catrishia
LUDZIE CZY KTO KOLWIEK PRUBOWAŁ ZROZUMIEĆ NASZĄ SYTUACJE??? CZY TYLKO SŁYSZELIŚCIE PLOTKI I PIER***ICIE SWOJE ZAŚLEPIONE ZDANIE???

I wtakiej sytuacji my jesteśmy narażeni na wieksze niebezpieczeństwo, gdy wygra Alliance. Bo jeśli nawet Core~ (czyt. Xerizezo i Jejihev) wyrzucą nas (wszystkich Polaków) z gildi to nie będą się nam w stanie przeciwstawić bo wtedy my zrobimy naszą gildie, która będzie potęrzniejsza od ich... więc wątpie żeby nas wyżucili z Core bo wtedy stracą większość swojej mocy i sami w dwójke nie będą mogli rządzić.

.

haha jesli patriotow nie bedzie , gowno zdzialacie Foedus Regum , Champions of Olymp sa neutralnymi gildiami , ale jesli corentiros wygra te gildie beda przez nich tepione !!

P.S kodex to byl jeden wielki niezgrany syf !! kazdy robil co chcial 0 zgrania !! beznadzieja tylko zebranie wysokich lvi z dopiskiem przy nicku !!
beznadzieja . Catrishia w*******iles sie do Cor razem z kolegami ktorzy beda cierpiec przez ciebie .
stary 02-01-2005, 23:22   #20
Nerevareen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Domyślny

Jeśli o mnie chodzi grałem na Galanie szmat czasu i do teraz śledze jej sytuację [zapraszam na Arcanie-dzięki Mevarowi, Setowi i Masakrowcow szykuje się powtórka z Aldory (2 polski server )] co do Kodexu to fakt, tylko zbita do kupy ekipa polskich hi lvl ale nie wiadomo co by zrobili w razie sytuacji extremalnych ale łądnie wyglądała i nikt się nie czepiał a kto wie co by było GDYBY...
@ voolygarvoolygar
Święte słowa będziecie tylko cierpieć

Thers no hope for Galana...tyle że niektórzy boleśnie i długo będą do tego wniosku dochodzili

Szczęćsia życzę "mięsu armatniemu"///
Nerevareen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania