![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Osoby Dramatu:
-Angethras-45 RP- unchained -Aboleth Armanio-patrz podpis -Beffrey armanio-uh maker wyzej wymienionego 12:57 Angethras: Aboleth jesli teraz powiesz ze nie ruszysz ani mnie ani nikogo z unchained ja nic nie zrobie, ale jesli tak bardzo chcesz wkraczac na wojenna sciezke to mozesz tego potem pozalowac 12:57 Angethras: twoja decyzja 12:58 Angethras: wiec jaka twoja decyzja? 12:59 Beffrey Armanio: moja decyzja jest pozostawiona poza twoimi wypaczonymi progami postrzegania czlowieku <ociera czolo> 12:59 Beffrey Armanio: My jestesmy ci ktorzy sa byli i beda nie tobie rozumiec nasze wyroki 13:00 Angethras: lol, nie baw sie tu teraz w poete, chcesz wojny lub nie 13:00 Angethras: proste 13:00 Beffrey Armanio: poznasz je tylko wtedy kiedy bedziesz ich fragmentem 13:00 Beffrey Armanio: i to nie wczesniej nim ja nie zechce bys je poznal 13:00 Angethras: smieszmy jestes...chcesz wojny czy nie? 13:00 Angethras: proste chyba? 13:02 Beffrey Armanio: a ty co takim pysznym jestes kogo postawisz w swa obrone ze wazysz sie ku mnie swój glos podnosic <wzrusza glowa, w jego oczach maluje sie pogarda> 13:02 Angethras: jestes zalosny.... 13:02 Angethras: przepisujesz to z ksiazki? 13:02 Angethras: ****a pytam sie ciebie czy chcesz wojny czy tez nie... 13:03 Beffrey Armanio: a ja zaptytuje z kim bedzie to batalia, bo w odwage twa psi synie wiary ni krzty nie klade 13:04 Angethras: Stuj pysk, bo pies to ciebie splodzil 13:04 Angethras: odpowiedz wprost, tak lub nie! 13:04 Angethras: i przestan przepisywac jakies bzdury z ksiazki 13:04 Beffrey Armanio: slowa slowa slowa szybcy w nich jestescie wy ludzie 13:04 Angethras: a ty co masz sie ****a za boga?! 13:05 Angethras: ****a, trudno od ciebie wydobyc odpowiedz na proste pytanie...... 13:05 Beffrey Armanio: moja odpowiedzia jest to co nastepuje my jestesmt ci co byli sa i benda, poczatek i koniec ci zrodzeni w wypaczonym magia smoczym plomieniu 13:06 Angethras: ja *******e........ 13:06 Angethras: n/c 13:06 Beffrey Armanio: 13:06 Angethras: ja *******e........13:06 Angethras: n/c 13:06 Angethras: Pytam sie ciebie, chcesz wojny lub nie 13:06 Angethras: a ty mi bzdurami cedzisz 13:07 Beffrey Armanio: nie jest bzdura to co poza twoim pojmowaniem jest, pozostaje tylko jedna droga 13:07 Angethras: przeginasz pale, koniec twojej zabawy 13:07 Beffrey Armanio: jesli niezdolnym jestes smokowca okreslic zdanie sam zaingeruj w jego losy 13:11 Beffrey Armanio: my zrodzeni w polmieniu smoków tylko jemu skladamy ofiare ze swoich losów 13:11 Angethras: ****a jego byla mac, odluz te ksiazke i skoncz przepisywac te bzdury! 13:11 Angethras: osmieszasz sie! 13:12 Beffrey Armanio: nie potrzebuje ksiazki ay jezykiem zbyt szachetnym dla twoich kmiockich uszu mówic 13:14 Angethras: Ignored... 13:14 Angethras: ja nie chcialem wojny... i co takiemu misiaczkowi zrobisz? az skoda troszkę krzywdzic Daredel~
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Smokowiec nie jest bogiem, napisałem czym jest smokowiec, jesli słowa moje znajduja się poza twoim progiem pojomowania to dla mnie nie ma problemów, mam czesc rozmowy w której brał udział moj druid, wczesniejsza byla mniej wiecej w skrucie taka:
-rl kumpel ange mnie wyzywa -ange dodaje od siebie apre groszy -rl kumpel ange dostaje bolta -ange zaczyna mnie wyzywac -ange pod ciezki odstrzal -ucieka do pz i wykrzykuje jakim hamem dupolizem i cwaniakiem jestem obiecujac mi miliony deadów najnowsze wyszło tak -jego kolega przekonuje mnie do zostawienia go -jego drugi owner atakuje mnie swoim charem -angethras mnie wyzywa, sam pokazujac gdzie ma starania swojego kumpla -angethras sie wylogowuje mowiac jaki to niedobfy jestem. Daredel~
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Taak, urok bycia w jednej gildii...
Abo, nie wszyscy widza gre w tibie, jako jednego, wlk. role-play'a (tak, tak, wiem MMORPG - sama nazwa powinna ludz uswiadamiac) i ty, jako dobry (ofkorz) lider, powinienes to uszanowac. A przenoszenie gildiowych klotni na forum jest hmm hmm.... tak jakby nie na miejscu. btw. Pytales Ange o zgode, na opublikowanie rozmowy....? Bo khem, tak jakby to chyba tajemnica korespondencji.... @down: ... pardon, dawno nie odwiedzalem tibia.com. Ale tak czy inaczej... Nie uwazam za wlasciwe umieszczania tutaj rozmowy n priv, bez zgody autora. Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 02-01-2005 o 15:23. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() po pierwsze grevil/ange/dinus to chary multiownowane które nie moga jednoznacznie wyrazac swoich opinii po durgie zaden z wyzej wymienionych charów nie jest czlonkiem doom brigade i nie widze powodów zeby cokolwiek robi, to nie sa problemy tylko chdozi mi bardziej o reakcje na rpgowanie w tibii.
Daredel~
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() żałosny.....nic więcej
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() my umiec mowic po polskiemu i przepisywac z ksiazki
: 13:05 Beffrey Armanio: moja odpowiedzia jest to co nastepuje my jestesmt ci co byli sa i benda, poczatek i koniec ci zrodzeni w wypaczonym magia smoczym plomieniu |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nic nie musze przepisywać z książki moje drogie dziecko, czy to tak trudno pojąć , widzę że obu ownerów angethrasa wzieło sie do gadani.
boy oł boy. Daredel~
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() naucz sie pisac przynajmniej
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() z tego co wiem nie możesz zabronić mi używać Karrismów....
Daredel~
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Dlatego my z qmplami wprowadzamy wielka inwencje!
Otoz staramy sie odzyskac stracony klimat rpg tej gry. Juz( ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ale wy macie k***a problem...
Zapomnijcie o wszystkim i zacznijcie wszystko od nowa... |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Byliscie kumplami i bądzcie dalej wiem ze ze mnie noob i na **j sie wtrącam ale mówiąc szczerze zachowujecie sie jak dzieci nie wiem o co poszlo na początku ale pamietajcie ze obaj macie ze tak powiem w przeciwnej gildii kumpli
Ostatnio edytowany przez Adrianos - 05-01-2005 o 13:31. |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Podsumowujac?
@Abo (Matibu): musisz ludziom wybaczyc to, ze czasem mowia/mysla inaczej niz Ty. To sie podobno nazywa tolerancja. A ze przez nich gra czasem traci troche z tego wszechobecnego klimatu magicznego swiata fantasy to juz inna sprawa. @Ange(vel Grey): a moze rzeczywiscie warto wprowadzicby do tej gry troche "poetyki" czy chociaz odrobinke klimaciku. To na prawde nie boli. @Ogeścik: Nie zawsze mozna zaczac od nowa -.- Hail Doom Brigade, Hail Armanio Family, Hail Metal! |
![]() |