|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Jest poradnik dla magów i druidów na forum pod zakładką Potwory jak tylko na forum wejdziesz. Na przyszłość uważniej się rozglądaj. BTW (do modów): ten poradnik moglibyście przenieść pod Magia albo niech ktoś spisze ten poradnik porządnie i wstawi na Tibia.pl. Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() okej ale ja nie chce poradnika do tego gdzie expic tylko jak trenic itp
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Druid nie musi trenować skilli. Dla niego i dla maga najważniejszy jest magic level. Czyli używać, używać i jeszcze raz używać czarów. Im szybciej go będziesz podnosił tym większe obrażenia bęziesz zadawał. Przecież z potworami nie będziesz walczył wręcz. Poza tym skille dla druidów i magów lecą koszmarnie wolno. Powodzenia na polowaniach życzę. ________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() a co na poczatek jak jestem na mainlandzie i niemam takiego mlvl aby miec rune do walki np z jakims potworkiem??
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() mam pytank ja wlaczyc kanal trade ctrl+jaki klawisz bo nie bardzo wiem plz help
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() To masz czytać poradniki robić tak jak jest tam napisane, a nie pytać pytanie na które masz już napisaną odpowiedź.
![]() |