|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam. W tym temacie mam zamiar pokazać life mojej postaci. Nie, temat nie upadnie po tygodniu więc proszę bez takich komentarzy :>
Pacc zakupiony kilka dni temu. Kiedy zamówiłem pacc, miałem 54 lvl i właśnie od tego momentu będę prowadził temat. Na początek kilka lvl'i : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Looty : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inne : ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Voromexim - 17-08-2009 o 19:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Ełk
Imię: Elite Miskow
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 60
|
![]() Poco dawales all zdjecia odrazu trzeba systematycznie 4 razy dziennie np
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mimo iż komentarzy nie ma, wrzucę pare screenów ;p
Loot z hellspawnów : ![]() 68 lvl : ![]() Boss djinów : ![]() 140k : ![]() Stan postaci ( mlvl słaby, w ogóle nie ćwicze ) : ![]() Ostatnio edytowany przez Voromexim - 11-10-2009 o 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() @up ja bym cię skomentował, gdybyś 2 razy dziennie albo chociaż raz dziennie dawał fotki. A tak to gz ;P
Nie przejmuj się mlvl'em. Nie ma na to reguły, jeśli ci taki pasuje, to z takim chodź. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Postaram się codziennie dodawać screeny, ale pamiętaj, że nie zawsze moge grać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() Fajne screeny
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahh, zaniedbałem to wszystko, ale w ogóle nie gram ponieważ nie mam czasu ; ) Screenów mam mnóstwo, ale większości nie ma sensu dodawać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i coś aktualnego.. 2 x boh w 20 minut przy afk.. ![]() ![]() i 90 lvl.. ![]() Ostatnio edytowany przez Voromexim - 11-10-2009 o 12:25. |
![]() |
![]() |