|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Stan: Początkujący
|
![]() Pierwszy raz właściwie stykam się z tą grą. Mam 9 poziom. Wybrałem jako profesję postaci paladyna. Miast to Ab'dendriel.
Moje pytania: 1. Co mam robić? Gdzie iść? Gdzie zdobywać doświadczenie? 2. Co ze skillami? Mam dist 31 i shielding 21 3. Gram na serwerze Aurea. Proszę o pomoc. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Są od tego tematy przyklejone i poradniki, ale odpisze, żeby nie było.
Na 9 poziomie doświadczenia mogę polecić expienie na Foldzie (wyspa na którą można się dostać płynąc z miejsca położonego na północny-zachód od miasta Carlin), albo amazonki nad Carlin. Skile nie zachwycają, ale graj jak ci wygodnie. Jeżeli grasz pierwszy raz w tibię nie będe cię zniechęcał mówiąc ''zrób skile 70/xx'', wystarczy, że zdobędziesz 50 distance fighting i już jakoś będziesz mógł expic, ze spearów. Ja gram na serverze Furora i ?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Stan: Początkujący
|
![]() Trzeba też wyróżnić graczy mniej nałogowych od was
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja wychodzę z założenia, że skoro konto masz 2 lata to o grze trochę czytałeś, a skoro tak, to powinieneś mieć o niej jako takie pojęcie.
Co do twoich pytań: Zdobywać doświadczenie możesz na Amazonkach i w między czasie na nich trenować do ok. 50 umiejętności władania bronią dystansową, za zarobione pieniądze kup troszkę kamieni i dotrenuj do 60. Później bierzesz włócznie i idziesz na katedrę w pobliżu PoH i Venore.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |