|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nerros
Profesja: Druid
![]() |
![]() Witam wszystkich ponownie po dość długim czasie (niegdyś Munkol) zapewne mnie nie pamiętacie... Wale prosto zmostu pco pisze ten TOPIC otóż nie chcę zachęcić POLAKÓW do mieszkania w THAIS, bo jak wiele osób zapewne kojażycie Thais z PK lub brakiem Expa.... niektóżyc co do braku expa nie zwracają uwagi na MAPE RESOWNU... ja zamieszczem mapke dokładnijszą połdnia Thais ![]() ![]() Przy okazj apeluje o nie tamowanie respownu ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Sadząc po stylu twego pisma masz zapewne 10 lvl i podniecasz się, że wiesz gdzie znajdują się "te większe" i "te mniejsze" pająki. Myśle, że chodzilo ci o Posion Spidery i Spidery... bywaj w spokoju i nierbów więcej mapek i poradników.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Jesli tobie sie to nie przyda to nie znaczy że innym też ... mape zrobiłem już dawno temu a do gry wrociłem zaledwie tydzień temu. O mój lv sie lepiej niemartw bo wiem gdzie co jest i jak szybko zarobić... ale mam też swoje tajemnice... na mapce jest zaznaczona pewna lokacja ... z 3 bugami bodajże w podziemiach... niżej znajduje się jeszcze coś gorszego o ile dobrze pamiętam i warto tam pochodzić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() 1.jest juz mapa spawnu
2.nie opisales wielu potworow |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flora Flower
Świat: Lunara
![]() |
![]() spox mapka!!! nareszcie bedo sie n00by bac cycuw i guarduw i nie blokowac respa hyhyhy. a wiem gdzie jest banchhee w tych okolicah ale spox nie da sie lurowac bo jest w budynku lepiej tam nie zlazic. trzeba isc --->,\/,<---
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Sir Nerros uważam,że twoja mapka jest dobra, ale tylko dla 8-12 leveli.
Wole Carlin, dlaczego? wszystko na miejscu w zwartej kupie (a expie na Daramie etc.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Musze tu powiedzieć że mapa została stworzona bardzo dawno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ummm w punkcie 3 są bodajże DS'y, niedokładne, i to wszystko i wiele więcej i dokładniej znajdziemy w mapce respawn'u by Hegemmon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Up
zgadzam sie ! nie wiem czy sa 2 ds'y ale 1 na 100% byłem tam moim pallem nie sprawdzałem ile jest bo spip.... gdzie pieprz rosnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() I co myślisz że to wszystkie miejsca z potworkami w thais??Thais to miasto gdzie jest masa cyców ale też i trochę innych potworów.Nie opisałem mount sternum gdzie są naprawdę różne extra potwory i nie opisałeś że cycki są też pod ziemią po drodze do mintwallin ale gdzie to już nieważne w każdym razie bardzo blisko thais jest takie ciekawe miejsce.Pewnie wiele osób wie o co biega.Tam są też potworki słabsze dla low-lvl.Blisko górnego wyjścia z thais jest też miejsce z valkiriami,amazonkami i ww.Do tej pory zawsze myślałem że thais to ubogie zaraz po carlin miejsce do expa ale myliłem się bo tam jest naprawdę blisko do cyców i to naprawdę masowego respa.Co do mapy nie opisałeś 3ech super miejsc na północ od thais ba a nawet zapomniałeś o miejscu z orcami blisko greenshore a przypominam że greenshore to 2-3 minuty drogi z thais więc naprawdę blisko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() czlowieku ty chyba masz 8 lvl albo nawet nizszy moze ty w ogoole z rooka nie wyszles huehuehue czlowieku ja mam 12 lvl aktualnie i tam gdzie ty zaznaczyles "grozne miejsca" dla mnie to jest makaron albo nawet mniej czlowieku opamietaj sie zobaczyl mape respawnu i za***al posta lol
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() Cytuj:
Lol?? Gratuluje...skoro na 12 lvl chodzisz na cyce i na inne "potezne" potworki to GRATZZZ ale nie kazdy umie na 12 lvl dorobic sie ladnych skili i warto im taka mapka pokazac...pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Insomnia Hood
Świat: Pythera Forever
Poziom: 46
Skille: 80/56
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() zgadzam się z tobą Matt dlatego że też uważam że tam nie są takie słabe potworki , jak ja tam byłem to goniły mnie cyce i widziałem martwe mino (zwykłe i niezwykłe) , także jak pośle się tam jakiegoś kolesia co odrazu z rooka wyszedł to napewno nie uzna tego za "makaron"
|
![]() |
![]() |