Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-01-2005, 19:38   #1
Sir Nerros
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nerros
Profesja: Druid
Sir Nerros ma numer GG 4624144
Król Thais

Witam wszystkich ponownie po dość długim czasie (niegdyś Munkol) zapewne mnie nie pamiętacie...

Wale prosto zmostu pco pisze ten TOPIC otóż nie chcę zachęcić POLAKÓW do mieszkania w THAIS, bo jak wiele osób zapewne kojażycie Thais z PK lub brakiem Expa.... niektóżyc co do braku expa nie zwracają uwagi na MAPE RESOWNU... ja zamieszczem mapke dokładnijszą połdnia Thais ... (Thais jak wiele innych miast ma w sobie kilka slam takich jak PK .... nie zawsze atakują lub nie zawsze są w Thais (są wszędzie a nie w 1 mieście) tak więc na podsumowanie THAIS jest dobrym miastem na początek zwłaszcza dla Palladynów... można łątwo potrenować i potem zarobić na Mino Guardach .

Przy okazj apeluje o nie tamowanie respownu ...
Sir Nerros jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2005, 19:57   #2
bzzyksoft
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Domyślny

Sadząc po stylu twego pisma masz zapewne 10 lvl i podniecasz się, że wiesz gdzie znajdują się "te większe" i "te mniejsze" pająki. Myśle, że chodzilo ci o Posion Spidery i Spidery... bywaj w spokoju i nierbów więcej mapek i poradników.
bzzyksoft jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 20:06   #3
Sir Nerros
Użytkownik forum

Domyślny

Jesli tobie sie to nie przyda to nie znaczy że innym też ... mape zrobiłem już dawno temu a do gry wrociłem zaledwie tydzień temu. O mój lv sie lepiej niemartw bo wiem gdzie co jest i jak szybko zarobić... ale mam też swoje tajemnice... na mapce jest zaznaczona pewna lokacja ... z 3 bugami bodajże w podziemiach... niżej znajduje się jeszcze coś gorszego o ile dobrze pamiętam i warto tam pochodzić (UWAGA: potrzebny kilof) nie wiem do końca co tam można znaleźć bo wszystkiego nie zbadałem. Pozatym dla informacji noobem nie jestem a początkującym któży szukają expa na połnocy radze się nie zapuszczać zbyt daleko możecie trafić na Elfa i co będzie? ( no cóż to że to mój pierwszy post i to że niejestem znany przez ciebie nie znaczy że musze być totalnym newbe.
stary 02-01-2005, 20:23   #4
Scream
Użytkownik Forum

Scream's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
Scream ma numer GG 9478893
Domyślny

1.jest juz mapa spawnu
2.nie opisales wielu potworow

kliknij pana garrisona!

Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 20:56   #5
Van_Waterflew
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn

Stan: Na Emeryturze
Świat: Lunara
Van_Waterflew ma numer GG 5654490
Domyślny

spox mapka!!! nareszcie bedo sie n00by bac cycuw i guarduw i nie blokowac respa hyhyhy. a wiem gdzie jest banchhee w tych okolicah ale spox nie da sie lurowac bo jest w budynku lepiej tam nie zlazic. trzeba isc --->,\/,<---
Van_Waterflew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2005, 21:00   #6
Golden'Fanatyk
Zbanowany

Golden'Fanatyk's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: ObeRschlesien

Poziom: 189
Domyślny

Sir Nerros uważam,że twoja mapka jest dobra, ale tylko dla 8-12 leveli.
Wole Carlin, dlaczego? wszystko na miejscu w zwartej kupie (a expie na Daramie etc.)
Golden'Fanatyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 15:55   #7
Sir Nerros
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk
Sir Nerros uważam,że twoja mapka jest dobra, ale tylko dla 8-12 leveli.
Wole Carlin, dlaczego? wszystko na miejscu w zwartej kupie (a expie na Daramie etc.)
Dzieki za docenienie mojego dawnego wysiłku....
Musze tu powiedzieć że mapa została stworzona bardzo dawno bo zaraz po dodaniu nowych respownów potworów.... nie wątpie że dla leveli niskich ale ta mapa ma na celu zainteresować początkujących graczy do tego miasta i pokazać że w Thais też są interesujące miejsca .... proponuje dla wyższych lv wypawy na północ Thais tam mapy nie robiłem ale to okolica dla lv 13-20 ... chyba że natraficie na Berserka ale jeśli ktos jest na tyle mądry to zdąży uciec lub sie kapnąc jakie tam jest niebezpieczeństwo
stary 03-01-2005, 17:30   #8
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Ummm w punkcie 3 są bodajże DS'y, niedokładne, i to wszystko i wiele więcej i dokładniej znajdziemy w mapce respawn'u by Hegemmon.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 17:43   #9
Vamerian
Użytkownik Forum

Vamerian's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków

Stan: Niegrający
Vamerian ma numer GG 2576346
Domyślny

@Up
zgadzam sie ! nie wiem czy sa 2 ds'y ale 1 na 100% byłem tam moim pallem nie sprawdzałem ile jest bo spip.... gdzie pieprz rosnie
Vamerian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 17:47   #10
Jakubxxx
Użytkownik Forum

Jakubxxx's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Jakubxxx ma numer GG 9296324
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Nerros
Jesli tobie sie to nie przyda to nie znaczy że innym też ... mape zrobiłem już dawno temu a do gry wrociłem zaledwie tydzień temu. O mój lv sie lepiej niemartw bo wiem gdzie co jest i jak szybko zarobić... ale mam też swoje tajemnice... na mapce jest zaznaczona pewna lokacja ... z 3 bugami bodajże w podziemiach... niżej znajduje się jeszcze coś gorszego o ile dobrze pamiętam i warto tam pochodzić (UWAGA: potrzebny kilof) nie wiem do końca co tam można znaleźć bo wszystkiego nie zbadałem. Pozatym dla informacji noobem nie jestem a początkującym któży szukają expa na połnocy radze się nie zapuszczać zbyt daleko możecie trafić na Elfa i co będzie? ( no cóż to że to mój pierwszy post i to że niejestem znany przez ciebie nie znaczy że musze być totalnym newbe.
Pod spodem jest jeden ds, pare cave ratow, snakow i Banshee (znajduje sie ona za bramka, mozna przejsc na 25lvl+)
stary 03-01-2005, 17:50   #11
suchyxxx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 10 2004

Domyślny

I co myślisz że to wszystkie miejsca z potworkami w thais??Thais to miasto gdzie jest masa cyców ale też i trochę innych potworów.Nie opisałem mount sternum gdzie są naprawdę różne extra potwory i nie opisałeś że cycki są też pod ziemią po drodze do mintwallin ale gdzie to już nieważne w każdym razie bardzo blisko thais jest takie ciekawe miejsce.Pewnie wiele osób wie o co biega.Tam są też potworki słabsze dla low-lvl.Blisko górnego wyjścia z thais jest też miejsce z valkiriami,amazonkami i ww.Do tej pory zawsze myślałem że thais to ubogie zaraz po carlin miejsce do expa ale myliłem się bo tam jest naprawdę blisko do cyców i to naprawdę masowego respa.Co do mapy nie opisałeś 3ech super miejsc na północ od thais ba a nawet zapomniałeś o miejscu z orcami blisko greenshore a przypominam że greenshore to 2-3 minuty drogi z thais więc naprawdę blisko
suchyxxx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 20:26   #12
Sir Pomyleniec
Użytkownik Forum

Sir Pomyleniec's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Elbląg

Sir Pomyleniec ma numer GG 4413882
Domyślny lol

czlowieku ty chyba masz 8 lvl albo nawet nizszy moze ty w ogoole z rooka nie wyszles huehuehue czlowieku ja mam 12 lvl aktualnie i tam gdzie ty zaznaczyles "grozne miejsca" dla mnie to jest makaron albo nawet mniej czlowieku opamietaj sie zobaczyl mape respawnu i za***al posta lol
Tibia jest po to aby żyć.

A stringi są do przecinania gówna na pół.
Sir Pomyleniec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 23:39   #13
Fett-Maniek
Użytkownik forum

Fett-Maniek's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2004

Domyślny Lol?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Pomyleniec
czlowieku ty chyba masz 8 lvl albo nawet nizszy moze ty w ogoole z rooka nie wyszles huehuehue czlowieku ja mam 12 lvl aktualnie i tam gdzie ty zaznaczyles "grozne miejsca" dla mnie to jest makaron albo nawet mniej czlowieku opamietaj sie zobaczyl mape respawnu i za***al posta lol

Lol?? Gratuluje...skoro na 12 lvl chodzisz na cyce i na inne "potezne" potworki to GRATZZZ ale nie kazdy umie na 12 lvl dorobic sie ladnych skili i warto im taka mapka pokazac...pozdrawiam
Fett-Maniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2005, 00:46   #14
...:::Skowron:::...
Użytkownik Forum

...:::Skowron:::...'s Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Pythera Forever
Poziom: 46
Skille: 80/56
Poziom mag.: 17
...:::Skowron:::... ma numer GG 2965165
Domyślny lol

zgadzam się z tobą Matt dlatego że też uważam że tam nie są takie słabe potworki , jak ja tam byłem to goniły mnie cyce i widziałem martwe mino (zwykłe i niezwykłe) , także jak pośle się tam jakiegoś kolesia co odrazu z rooka wyszedł to napewno nie uzna tego za "makaron"
...:::Skowron:::... jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania