Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-08-2009, 22:28   #1
Cwaniaqu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 12 2008
Lokacja: Jastrzebie

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rizpect
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 17
Domyślny Problem z kupnem pacc na 30dni

Zamawiałem pacc na 30dni przez Tibia.com, wszystko wypełniłem jak należy, po weryfikacji wyświetliła mi się taka wiadomość:

Dear xxxxxxxxx, your payment for 30 Days Tibia Premium Time has been rejected. No money has been charged from your card. Please understand that no details concerning the payment denial can be given. The order reference number of this payment attempt is 2009-08-xxxxxxxxxxx. Please note that repeated rejections of your payment will result in blocking this payment method for your account. For this reason make sure to enter correct data when placing a new order. Kind regards, Your CipSoft Team

Ponownie wypełniłem cały formularz i znowu ten sam błąd. Dodam, że na koncie mam 35zł, a pacc po przeliczeniu na złotówki wynosił wczoraj 30zł 60gr. Konto mam spersonalizowane. Nie chce próbować 3 raz bo zablokują mi. Jaka może być tego przyczyna?
Cwaniaqu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-08-2009, 22:37   #2
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Jaka może być tego przyczyna?
Przyczyną jest niewiedza posiadacza konta, czyli ciebie. Wpłata zostaje odrzucona, jeżeli jest za mało pieniędzy na koncie, albo nie ma możliwości ich pobrania.

Wiele banków nakłada prowizję, albo każe ustalić limity przed pierwszym skorzystaniem z karty VISA. Wszystko leży po stronie banku.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania